Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Rebel Specs

The Honda Rebel er en cruiser motorsykkel produsert av Honda Motor Company, Ltd, et japansk bilprodusent . Den Honda Rebel er utstyrt med et relativt lite 234 ccm motor , og passer inn i 250 ccm startnivå klasse av motorsykler. Motorsykkelen kommer i sort og metallic farger. Motor

Honda Rebel har en 234 cc parallell twin- sylindret motor . Motoren kjøles ved hjelp av luft . Den har et 53 mm- hullet , en 53 - mm slaglengde og en 9.2:1 kompresjon forholdet. Motoren har en enkelt overliggende kamaksel og ventil konfigurasjon med to ventiler per sylinder . Motorsykkel er startet av en elektrisk starter.
Fjæring Bremser og dekk

Honda Rebel har en 4,6 - tommers forhjulsoppheng og en 2,9 - tommers dual sjokk bak suspensjon med fem - plassering våren - preload justeringsmuligheter . Motorsykkel er utstyrt med single- plate twin- stempel bremser foran og trommel bak bremser . Motorsykkelen har en 3,00 med 18 forhjul og et 130/90 av 15. bakdekket .

Fysiske tiltak og kapasiteter

The Honda Rebel akselavstand måler 57,1 inches . Motorsykkelen har en 30-graders rake , som måler vinkelen av styringen halsen og den vertikale ledningen. Sykkelens sti , avstanden fra aksel til bakken , måler 4,4 inches . Setet er 26,6 inches høy. Sykkelen veier £ 331 Honda Rebel er utstyrt med en 2,6 -liters bensintank.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108169.html

Previous:
Next:

motorsykler