Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter en motorsykkel dekk

Skifte en skadet eller utslitt dekk er en felles oppgave at motorsyklister må møte. Mens du fjerner den gamle dekk fra hjulet er ganske lett, passer et nytt dekk på hjulet kan være litt vanskelig første gang fordi dekket ofte nekter å strekke seg over rattet i felgen. Heldigvis, kan oppgaven gjøres relativt enkelt, forutsatt at du har noen grunnleggende håndverktøy, en kompressor og en spray flaske full av såpevann. Du trenger:
Treblokker
Spray flaske
såpevann
Tire jern
Innerslange
Air kompressor
Valve stem kjerne
Kjerne verktøy

Vis flere instruksjoner
en

Lay motorsykkelens hjul på et sett av tre blokker, vendt mot bremse rotoren oppover for å unngå skade. Spray hjulet rim og den nedre kanten av det nye dekket med rikelig med såpevann.
2

Lay dekket over rattet, matchende dekkets rotasjonsretning pil med rotasjonsretningen av hjulet . Ta frem en del av dekkets nedre kant rundt hjulet er rim og trykk ned med makt, forsøker å tvinge så mye av dekket på hjulet som mulig.
3

Place et dekk jern inne i dekk, og sett den kurvede enden mellom dekket og hjulet. Ved hjelp av hjulets felg som forankringspunktet, trekkes dekk jern til utsiden av hjulet for å jekke den gjenværende del av dekket på hjulet.
4.

Sett dekkets indre rør, hvis noen, inn i dekket. Juster røret ventilen stammen med hjulet ventil hullet. Trykk ned på dekk for å bringe dens øvre kant nærmere toppen av hjulet. Spray dekk og hjul igjen med såpevann.
5

Hekt den buede enden av dekket jern rundt kanten av hjulet i felgen. Skyv dekk jern mot utsiden av hjulet for å strekke en liten del av dekket over hjulet. Gjenta, arbeider rundt hjulet til dekket er helt montert på rattet.
6

Seat dekkets bead, eller segl, mot hjulet ved hjelp av en luftkompressor til raskt å pumpe opp dekket. Stoppe inflasjonen når dekk avgir to høyt spretter. La dekk for tømming før du installerer ventilstammen kjerne med en kjerne verktøy. Reinflate dekket til ønsket dekktrykk, og installer hjulet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107291.html

Previous:
Next:

motorsykler