Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du en Ducati Generator Cover

Fjerne generator dekselet på venstre side av en Ducati motorsykkel motor kan virke så enkelt som å fjerne noen bolter og dra dekselet gratis. Dessverre, kompliserer dekselet er tett passform mot motoren oppgaven, hindrer at dekselet blir fjernet uten spesialverktøy. Mens du bruker riktig verktøy er alltid anbefalt, kan den høye prisen være uoverkommelige for noen gjør-det-selv. Heldigvis benytter en annen metode clutch slave sylinder til pop av dekselet bak på motorsykkelen. Du trenger
Torxnyckelsats
Dynamo dekke avtrekker verktøy
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern socket boltene fra omkretsen av generatoren cover, med en unbrakonøkkel. Legg merke til plasseringen av hver bolt som du fjerner dem fra motoren siden boltlengder vil variere.
2

Fjern de tre socket boltene som fester clutch slave sylinder, som ligger ved siden av generatoren dekselet, til motoren, med en unbrakonøkkel. Trekk clutch slave sylinder vekk fra motoren. Fjerne de gjenværende skruen fra generatoren dekselet.
3

Fjern mindre dekselet fra sentrum av generatoren cover, med en unbrakonøkkel til å skru begge socket bolter. Trekk dekslet og sett det til side.
4

Løsne lokket med en dynamo dekselet avtrekker verktøy, setter det inn i mindre dekselet åpningen. Ved hjelp av en pipenøkkel, vri verktøyet sentrum stang klokken for å skyve dekselet av motoren. Trekk generatoren dekke bort fra motorsykkelen. Flytte på hvis du ikke har tilgang til en dynamo dekselet avtrekker verktøy.
5

Fest clutch slave sylinder på motoren, utelate skruen som ble installert under den. Bruk en unbrakonøkkel for å sette inn og stram de tre socket boltene rundt clutch slave sylinder.
6

Trekk clutch hendel i sakte å engasjere clutch slave sylinder er stempel, tvinger generatoren dekke av motoren. Hvis generatoren dekselet er fortsatt godt festet, kontrollerer du at alle skruene er fjernet før du trekker clutch hendel på en gang.
7

Fjern clutch slave sylinder før du installerer generator dekselet igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107290.html

Previous:
Next:

motorsykler