Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda 200 XR Specs

The Honda XR 200 linjen er en økonomisk serie av sykler beregnet for løypekjøring. Det har blitt produsert siden tidlig på 1980-tallet. Det har vært en rekke variasjoner mellom de ulike modellene, men lav kraftmaskiner og enkle design kjennetegner dem alle. Motor

Motoren er fire-takter, med fire ventiler montert på en ensylindret. Stempelet er rundt 2,5 inches både i diameter og lengde. Stempelet komprimerer drivstoffet i forholdet 10:1, som gir hver forbrenning mer strøm enn et stempel med lavere kompresjon ville.
P Det er en 195 cc motor, noe som betyr at sylinderen rommer 195 cc av drivstoff eller luft . Det er luftkjølt, noe som betyr at den kjøler som stemplene ta inn luft å komprimere drivstoff under tenningen prosessen. Det starter også elektrisk, noe som betyr at føreren ikke trenger å bruke en kick-starter.
Resultatutvikling

Motoren kan produsere opp til 16 hestekrefter, et tak den når ved 8000 omdreininger per minutt. Hver forbrenning kan produsere 13 fot-pounds av dreiemoment ved 6500 omdreininger per minutt
p Det er viktig å ikke bli lurt av disse tilsynelatende lave tall -. Selv om de er mindre enn mange andre motorsykler og langt mindre enn noen bil eller lastebil, gjør Honda XR200 motoren ikke trenger å flytte så mye masse som større motorsykler eller biler gjør.
Størrelse

XR 200 veier rundt 260 pounds og har en 4-fots akselavstand. Den totale lengden er bare kort på 7 meter, og den totale høyden er litt mindre enn 4 meter. Setet er imidlertid 2,5 meter over bakken.

Bensintanken rommer 2,88 liter og bakkeklaringen er rundt en fot.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108109.html

Previous:
Next:

motorsykler