Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner gassen Kabler på en Victory Motorcycle

Victory er en av USAs få gjenværende MC-produsenter, stående head-to-toe med sin Milwaukee-baserte rival, Harley-Davidson. I løpet av årene, Victory er maskinene følger de samme klassiske linjene i en cruiser stil motorsykkel, og samtidig beholde en stil alle sine egne. Motorsykkelen er drivstoff-injisert gass kontrolleres ved en tradisjonell par av stålkabler, en for å trekke gassen åpen mens den annen skyver den inn i en lukket stilling. Over tid kan disse stålwire strekke gjennom gjentatt bruk og til slutt ryke. Kablene kan erstattes av de fleste Victory eiere bevæpnet med en standard verktøy sett, men må motorsykkelens drivstofftanken og luft inntak systemet fjernes for å gjøre det. Du trenger
Cloth shop håndkle
Fastnøkkel satt
unbrakonøkkel satt
strikken
Phillips skrutrekker
Flat-skrutrekker
Motorsykkel kabel-spesifikke smøremiddel spray
tommers-pund og fot-pund Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sin side stå. Dekk drivstofftanken med en tykk klut butikk håndkle for å forhindre skade på tankens malt finish.
2

Trekk gummistøvler beskytter gassvaieren justerbar, som ligger rett under høyre håndtak bryter pod. Løsne kabelen justering låsemuttere, ved hjelp av en fastnøkkel. Snu kabel justerbar klokken til justeringsmekanismene sitter helt mot kabelhus.
3

Fjern den ytre klemmen fra forsiden brake master sylinder, med en unbrakonøkkel. Trekk master sylinder fra høyre håndtak, deretter knytte den til forgaffelen med en strikk ledningen. Hold master sylinderen reservoaret oppreist og unngå at den velter å unngå å få luft i front brems krets.
4

Skru de to skruene bli med høyre håndtak bryter pod, med en stjerneskrutrekker. Trekk bryteren pod hverandre for å avsløre throttle kabler og flens festet til enden av gassen vri grep. Rull vri grep tilbake og trekk bak - pull - gassvaieren ut av vri gripeflens fange. Rull grep forover og trekk foran - presse - gassvaieren ut av flensen. Trekk begge throttle kabler ut av den bakre delen av bryteren pod.
5

unbolt setet fra motorsykkelen, med en stjerneskrutrekker eller en unbrakonøkkel. Løft baksiden av setet opp og trekk den bakover til den kan fjernes helt. Trekk både rammen dekker ut av begge sider av motorsykkelens ramme, som ligger direkte under seteskinnene, for hånd.
6

Skru festeboltene fra tappene i forkant av drivstofftanken, som ligger langs sidene av styre-dreietapp, og på bunnen av tanken, ved hjelp av en sekskantnøkkel. Løft bensintanken av rammen og har en assistent holde den på plass. Løsne klemmene som fester brennstoffslange under midten av tanken og vannavløpet slangene på de ytre kantene av tanken, ved hjelp av en flat skrutrekker. Trekk slangene av drivstofftanken. Trekk ut bensinpumpen kontakten, deretter fjerne tanken helt.
7

Fjern dekselet fra toppen av luften boksen, som ligger rett ovenfor både motor topplokk, med en stjerneskrutrekker. Skyv inntak kanaler ut fra luften boksen. Unbolt luften boksen fra spjeldhus, ved hjelp av en umbraconøkkel. Trekk luften boksen ut fra høyre side av motorsykkelens ramme.
8

Trekk drivstoff injektoren kontakter og flytte dem ut av veien. Løsne gassvaieren justering låsemuttere, som ligger på et par kabelholderne foran og bak på høyre side av spjeldhus, ved hjelp av en fastnøkkel. Ikke løsne kabelen på den ytre posisjonen til den bakre kabelen holder, er dette den faste-idle - choke - kabel. Snu kabel justerbar klokken til justeringsmekanismene sitter mot kabelholderne. Trekk kabelendene ut av spjeldhus skivene. Snu kabel justerbar mot klokken til den gjengede enden av kabelen husene er gratis. Skyv throttle kabler ut av sporene skåret i kabelholderne.
9

Legg merke til hvordan throttle trukket gjennom motorsykkelens ramme, deretter trekke kablene ut og bort fra motorsykkelen. Smør de nye kablene, ved hjelp av en motorsykkel kabel-spesifikke smøremiddel spray, og deretter rute kablene gjennom rammen på styret, etter samme rute som brukes av de originale kablene.
10

Slip den første kabelenden i den bakre fangst på gassen kroppen skivene. Skyv kabelen gjennom den bakre kabel holder sporet, deretter skru kabelen adjuster helt inn i holderen. Dette er den trekk-kabelen. Sett den andre - push - kabelen inn i fremover fangst på skivene. Skru kabel adjuster inn foran kabel holderen.
11

Skyv kabelendene inn i bakre del av høyre håndtak bryter pod. Slip trekke kabelen enden inn bak fangsten på gassen vri gripeflens. Slip push-kabelen enden inn i twist grep front fangst. Juster pinne på den indre kanten av bakre bryteren pod inn i hullet boret inn i styret. Skyv den fremre delen av bryteren pod på plass og tett skru bryteren pod skruer.
12

Slå kabelen justerbar nær spjeldhus mot klokken til de er halvveis tredd inn i kabelholderne. Lett vrikker på gassen vri grep til du føler spenningen. Ideelt sett bør grep har 1/8-tommers av bevegelse før grepet trekker gassvaieren. Slå på bryteren pod kabel justerbar mot klokken inntil vri grep har 1/8-tommers av fri lek. Trekk til justering låsemuttere på spjeldhus og bytte pod. Plugg inn drivstoff injektor-kontakter.
13

Slide luften boksen over spjeldhus fra høyre side av motorsykkelen. Monter luften boksen på spjeldhus og skru festeboltene på plass. Stram boltene til 25 tommers-pounds. Skyv luftkanalene i luften boksen, og deretter setter dekselet over toppen av luften boksen. Stram skruene i dekslet til 10 tommers-pounds.
14

Hold drivstofftanken over motorsykkelen ved hjelp av en assistent. Plugg inn bensinpumpen kontakt, etterfulgt av både vann avløp slanger på utsalgssteder langs begge sider av drivstofftanken. Skyv drivstoff slangen på bensinpumpen uttaket under midten av drivstofftanken. Stram alle tre slangeklemmer, med en flat skrutrekker. Senk tanken på motorsykkelen. Skru par fremover bolter, samt den bakre montering bolt, på plass og stram dem til 35 fot-pounds.
15

Push rammen dekker inn maljene på begge sider av motorsykkelens rammen under setet skinnene. Skyv montering tungen foran og under setet i åpningen i bunnen av tanken, deretter senker setet på seteskinnene. Skru setet monteringsbolt på plass og stram det godt.
16

Løs front brake master sylinder fra forgaffelen og montere den på høyre håndtak. Stram de ytre master sylinder festeboltene til fot-pounds, med en momentnøkkel. Pumpe foran bremsehendelen flere ganger, skal spaken føles fast når den beveger seg gjennom sitt utvalg av bevegelse. Hvis spaken føles myk, nesten som å klemme en svamp, kan luft har kommet inn bremsekretsen og må luftes for å gjenopprette bremseegenskaper.
17

Start motoren og la den inaktiv. Sitt på motorsykkel og løft den ut av sin side stå. Slå på styret helt fra den ene siden til den andre og lytte til motoren. Hvis motoren gå på tomgang øker når styret dreies, kablene er for stram og må løsnes. Stopp motoren og senk motorsykkel på sin side stå., Hvis motoren gå på tomgang forblir jevn uavhengig av styret stilling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111786.html

Previous:
Next:

motorsykler