Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge Horsepower til en VTX 1800

The Honda VTX 1800 er en rask sykkel, men den kan bruke litt mer hestekrefter. Det er fire grunnleggende måter å øke ytelsen og forbedre din motorsykkel opplevelse. Mens legge hestekrefter til VTX, kan du også øke utslippene, både støy og miljø. Mange stater har lover om hva modifikasjoner er street-legal så sjekk din lokale forskrifter før du tar fatt på dette prosjektet. Du trenger
Intake kit
Eksos kit
Fuel remapping modul
Engine kit
Vis flere instruksjoner
en

modifisere eller erstatte aksjen inntak system. Primært for å kontrollere utslipp og bedre drivstofføkonomi, er luftinntakssystemet på de fleste motorsykler begrenset av fabrikken. Åpne den opp og la den puste er en av de raskeste og minst kostbare måter å forbedre hestekrefter. Fra å erstatte din lager filter med en high flow filter, slik som de laget av K & N, eller en full inntak, slik som de fra Kuryakan eller Forcewinder, er det inntak modifikasjoner for enhver smak og budsjett. Bestem ditt behov, budsjett og ønsket utfall før du kjøper et system.
2

Bytt aksjen eksosanlegg. Når inntaket er åpnet opp, kan du bare få så mye hestekrefter uten å la systemet puste i den andre enden også. Det finnes en rekke eksosanlegg tilgjengelige, fra Cobra til Big Shot og alt i mellom. Jo mer du lar inntak puste, jo mer må du la eksosen puste også. Ofte gjennomsnittlig ytelse statistikk er tilgjengelig på nettet for ulike systemer. Fordi eksos stil og Baffles påvirke støy, bør du sjekke før du kjøper et system, for å sikre at støy produksjonen vil ikke overgå dine lokale støy forordninger.
3

Endre bensininnsprøytning programmering. Det er mange alternativer for dette også, og mange prisklasser. Men kvalitet og navn er viktig i denne kategorien. Makt Commander og B & B datamaskin er både navnene innen drivstoff styring kontroll for Honda. Disse systemene hjelpe din lager innsprøytningssystem takle den økte luftstrømmen opprettet i dine tidligere to modifikasjoner. De fleste har et program som lar deg modifisere drivstoffsystemet "kart", ved hjelp av laptop eller PC, men hvis du har gått så langt i prosessen, er det fornuftig å kjøpe noen dyno tid på en lokal hastighet butikk og bruk ekte data, ikke hvordan sykkelen høres eller føles, å optimalt kartlegge din drivstoffsystemet. Husk at drivstoffsystemet kartlegging påvirker miljøutslipp så pass modifikasjoner ikke bryter lokale lover.
4

Oppgrader motoren. Dette er den mest kostbare og tidkrevende trinn av prosessen, men hvis inntaket, eksos og drivstoff ledelsen bare ikke har brakt deg ganske så langt du vil gå, motor modifikasjoner er neste trinn. Gjør det selv med store bore kits fra produsenter som Wiseco, tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner, eller sende motoren til en motor byggmester, for eksempel Patrick Racing, for modifikasjoner. Lokale "speed butikker" eller maskin butikker ofte gjør tilpassede motor modifikasjoner også. Uansett, er du sikker på å være fornøyd med den maksimale hestekrefter og ytelse du kan få fra din maskin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108578.html

Previous:
Next:

motorsykler