Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Trailer Hitch Informasjon

Motorsykler tilbyr ikke mye last plass for de som ønsker å gå på en lang reise . En hindring på motorsykkelen tillater deg å trekke en tilhenger som kan frakte dine eiendeler. Hitch

Ifølge Bike World, kan en tilhengerfestet monteres på baksiden av de fleste motorsykler . Foruten en trailer , kan du legge til et lite pop -up camper , sykkelstativ , bagasjebærer eller kjøligere transportør til stikk . Haker er tilgjengelig for mange spesifikke fabrikater og modeller av motorsykler ; . De kan også være skreddersydde
Lastekapasitet
p Det er viktig å merke seg at flertallet av motorsykler kan romme maksimalt 500 pounds . Sykkel verden advarer ikke å overbelaste trailer .
Safety

sikkerhet kjeden er også nødvendig å koble tilhengeren til stikk . Bike Verden anbefaler at du kjøper stikk fra motorsykkelforhandleren hvis mulig for å være sikker på at du har den rette.
Motorsykkel trailere

En vanskelighet kan også være festet til et kjøretøy for å trekke en tilhenger som bærer motorsykkelen. Motorsykkel Trailer bemerker at for sikker sleping må du vite vekten kapasiteten på trekkvognen , lastekapasiteten til stikk , lastegrenselederen av tilhengeren og vektgrense på stikk tungen.
Bilder < br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110166.html

Previous:
Next:

motorsykler