Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Motorsykkel Shock foringer

Motorsykkel sjokk foringer danner forbindelsen mellom sjokk og motorsykkelen rammen. De absorbere og isolere vibrasjoner og sjokk forårsaket av veibanen. Gode ​​sjokk foringer er avgjørende for å opprettholde kontroll over bakhjulet og svingarmen. Symptomer på slitte foringer inkluderer: hoppe eller hopper av bakhjulet med motorkraft eller bremsing, bakenden følelsen squirrelly i hjørner og sykkelen følelsen ustabil generelt. Du trenger
Bike lift
Blokkering
Ratchet og socket sett
Drift slag
Stålbørste
Shock bushing kit
såpevann
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Jack sykkelen opp med sykkelen heis. Plasser heisen mot baksiden av rammen, slik at drivhjulene er løftet klar av bakken. Blokker bakhjulet litt opp for å avlaste presset på sjokket slutter.
2

Fjern sjokk stud nøtter, med en skiftenøkkel, fra deres studs på rammen og svingarmen. Skyv sjokk av både studs samtidig.
3

Skyv gamle sjokk foringer ut av sjokk ender. Presse dem ut med stumpen av den skralle håndtak eller en stor avdrift punch. Inspisere sjokk ender for sprekker eller skader og rengjøre innsiden av sjokk ender med en liten stålbørste.
4

Smør gummibøssingene med litt såpevann. Passformen mellom foringen og sjokket slutten kan være ganske stramt. Skyv en foring i hver sjokk ende midt oppe gummi i øyet på slutten av hvert støt.
5

Skyv sjokk tilbake på sine monteringsskruene. Installer sjokk stud nøtter og trekk dem til fabrikkens spesifikasjoner for merke og modell. Blokkering bakdekket og sette sykkelen ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106697.html

Previous:
Next:

motorsykler