Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytte batteri i en 2003 Honda Shadow VLX 600

Skifte et dødt batteri på en Honda Shadow 600 kan virke vanskelig, siden den lille vekst av motorsykkelen etterlater lite rom for å arbeide. Imidlertid er jobben mye enklere enn det kan se ut, og krever bare en skiftenøkkel og en skrutrekker for å oppnå. Selv om oppgaven er relativt enkel, tillate en god del tid til å fullføre prosjektet, som arbeidsområde vil bli trangt, og du kan trenge litt tid til å jobbe batteriet inn og ut av posisjon. Du trenger
10-mm fastnøkkel
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern rammens sidedekslene. Ta tak i sidene av deksler med begge hendene og dra det utover før det kan trekkes fri fra gummituter på rammen. Gjenta på den gjenværende dekselet.
2

Fjern verktøyet kit fra venstre side av rammen, som normalt skjult bak dekselet på venstre side. Med en stjerneskrutrekker, skru ledningen bly fra venstre (negativ) batteri terminal. Flytt frakoblet ledning fører bort fra batteriet og fest den vekk fra rammen.
3

Fjern sikringsboksen fra høyre side av motorsykkelen. Ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel, løsne og fjerne de to boltene som fester sikringsboksen til rammen. Løft sikringsskapet oppover og bort fra batterikassen. Fjern ledningen bly fra høyre (positiv) batteri terminal med en liten Philips skrutrekker eller en 10-mm fastnøkkel.
4

Skyv batteriet til høyre og ut av batterikassen.

5

Sett inn et nytt, fullt oppladet batteri i batterikassen, slik at den negative terminalen vil være plassert på venstre side av motorsykkelen. Installere riktig ledning ledningen til plusspolen, stramme wiren bly bolt med en liten skrutrekker eller en 10-mm fastnøkkel. Koble venstre ledningen fører til den negative terminalen med en stjerneskrutrekker.
6

Monter sikringsskapet, stramme bolter med en 10-mm fastnøkkel. Erstatte verktøysett inn i venstre side av rammen. Installere sidedekslene ved å trykke tappene på baksiden av dekslene inn i gummituter på rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106886.html

Previous:
Next:

motorsykler