Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for en 2007 Suzuki GSX-R 1000

Den fjerde generasjonen av Suzukis flaggskip sport motorsykkel, GSX-R1000K7, ble avduket på bilutstillingen i Paris 22. september 2006. Den nye GSX-R1000, satt for utgivelse i 2007, ble omfattende revidert og inneholdt en rekke nye elektronikk, slik at den ikoniske maskin for å opprettholde sin posisjon som den mest konkurransedyktige motorsykkel på gaten eller veddeløpsbanen. Den nye motorsykkel evner snakket for seg selv som Ben Spies vant i 2007 AMA Superbike Championship ombord på en Yoshimura Suzuki GSX-R1000. Chassis

2007 GSX-R1000 er basert på en helt ny aluminiumslegering twin-spar ramme konstruert av fem separate støpte å redusere vekten. Den aluminium bakre svingarm ble også redesignet, som omfatter en spenne for ekstra stivhet. Vind-tunnel designet fairings forbedre aerodynamikken ved å redusere maskinens front-området. Dobbel stablet stil frontlykter er beholdt og er pusset opp i en rundere, aggressiv form. 2007 GSX-R1000 er akselavstanden ble økt til 1415 mm, utvidet med 5 mm fra forrige generasjon. Styringsgruppen hodet var vinklet til 23,8 grader, noe som gir en sti på 3,8 inches. Den nye motorsykkel veier 14 pounds mer enn 2006 modellen på grunn av ekstra utstyr som kreves for å passere Euro-3 utslippskravene, totalt en tørrvekt til 378 pounds.
Suspension
< p> Et sett med 43mm inverterte teleskopgafler, utnytte øvre forgrening rør som utvider seg til 58 mm like nedenfor den nedre gaffel klemme for ytterligere styrke, er montert på fronten av 2007 GSX-R1000. Rebound og kompresjon, samt forspenning, er fullt justerbar for både høy og lav hastighet riding. De nedre gaffel stender er belagt med Suzuki Diamantlignende Forbindelse (DLC) for å redusere friksjonen. En ny kobling lar den enkle bakre støtdemper til pivot direkte på svingarmen, bedre veigrep. Den støtdemper er fullt justerbar for både høy og lav hastighet riding. En elektronisk kontrollert styredemper, som automatisk justerer demping styrker for å kompensere for skiftende veiforhold, er integrert i styringen åk.

Hjul og bremser

2007 GSX-R1000 er utstyrt med et par 17-tommers støpte aluminiumsfelger, utstyrt med en 120/70ZR17 radial dekk på forhjulet og en 190/50ZR17 radial dekk på baksiden. Et par 310mm stål rotorer er montert på forhjulet, med tolv bærere for å redusere varmeutvikling. De fremre rotorene er også 5mm tynnere for å redusere uavfjæret vekt. Radialt montert målepunkter er montert på hver gaffel ben. Drivhjulene er utstyrt med en enkel 220mm stål rotor og aktiveres av en to-stempel bak caliper montert over svingarm for å redusere belastningen på svingarmen.
Motor

Den GSX-R1000 er 999cc væskekjølt firetaktsmotor motor fått en grundig oppdatering for 2007. Bruken av forfalskede aluminiumslegering stempler, krom-moly koble stenger og hule kamaksler forbedre motorens effekt, dreiemoment og akselerasjon. Omformet inntak og eksos porter er utvidet med åtte prosent og bruke større titan eksos ventiler og re-innstilt kamaksler å øke eksos flyt. En revidert elektronisk bensininnsprøytning (EFI) system og Suzuki Dual Throttle Valve System (SDTV) bedre gassrespons og makt. Avgasser er utvist gjennom en under-motorens eksos kammer og et par av titan lyddempere som utnytter Suzuki Eksos Tuning (SET) system for å finjustere ytelsen.
Transmission
< p> Strøm overføres til bakken gjennom 2007 GSX-R1000 er 6-trinns, våt sump overføring styres av en selvjusterende hydrauliske clutch hendel på venstre håndtak. En back-momentbegrensende slipperclutch reduserer motorens bremseeffekt effekter under aggressive downshifts. En siste stasjon er levert av en 110 kobling 530 banen o-ring-type kjede, snu en 17 tann motor tannhjul og en 42 tann bakhjulsdrev.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107166.html

Previous:
Next:

motorsykler