Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Winterize Din Supermoto

Eie og ri en KTM Supermoto, eller en hvilken som helst sykkel for den saks skyld, kan være en spennende opplevelse. Problemet med sykler er at de ikke gjør det svært bra på vinteren. Det er derfor de fleste mennesker setter sine sykler til vinterlagring, men diehard entusiaster foretrekker å sykle hele året. I begge tilfeller Supermoto kan og må være forberedt på enten scenario. Den gode nyheten er at eieren kan forberede seg på vinteren selv. Du trenger
Motorolje
Motorolje filter
Tire måle
foran og bak motorsykkelen står
Soft håndkle
Bearing lube
Chain spray
Wax-baserte etsende inhibitor
Rustfritt stål protectant
Kontakt spray
Polsk
Vis mer Instruksjoner
Winter Storage
en

Kjør motoren til gasstanken er tørr . Fyll tanken med ny bensin og hell riktig mengde drivstoff stabilisator i drivstofftanken. Følg drivstoff stabilisator produsentens instruksjoner.
2

Rengjør motorsykkelen følge produsentens instruksjoner.
3

Skift motorolje og filter for å fjerne etsende syrer i den gamle oljen.
4

Inspiser kompenserende tank og radiator for å sikre at kjølevæsken nivået er på produsentens anbefalte nivåer etter produsentens instruksjoner for å sjekke kjølevæsken nivåer. Fyll kompenserende tank til kjøling væskenivået er mellom MIN og MAX linjer. Fyll radiatoren helt full hvis det er funnet å være lav. Bruk en oppløsning av 50 prosent og 50 prosent frostvæske destillert vann som et kjølefluid. Luft kjølesystemet følge instruksjonene i brukerhåndboken hvis mer enn én liter kjølevæske må legges til radiatoren.
5

Pump opp dekkene. Pass på at dekkene har trykket anbefalt av produsenten ved å sjekke trykket med en lufttrykket. Jekk opp både foran og bak hjul med motorsykkelen står slik at vekten på sykkelen ikke hviler på dekkene.
6

Ta ut batteriet og lagre det på noe annet enn et betonggulv. Lad batteriet med en batterilader satt på en innstilling som vil la batteriet få en jevn vedlikeholdslading.
7

Dekk sykkel med en luft-gjennomsyret presenning for å unngå fuktighet buildup under presenning.
Winter Operation
8

Lukk eksospotten åpninger og vaske sykkelen med en svamp med varmt vann og en kommersiell-grade vaskemiddel. Caked på smuss kan fjernes med en myk spray av vann, mens du kan fjerne gjenstridig smuss og flekker ved å spraye med en motorsykkel renere og skrubbing med en myk børste. Skyll sykkel med en myk vannstråle. Tørk sykkelen med et mykt håndkle. Fjern lyddemperen gulvbelegg og ta en kort tur for å aktivere vann på motoren, bremser og andre steder som ikke kan nås for å tørke.
9

Olje eller smøre alle de bærende posisjoner og rullelager etter motoren er avkjølt. Smør med kjedespray.
10

Skyv beskyttende deksler på styret monterte instrumenter og la eventuell fuktighet som har fått i mens vaske å fordampe.
11

Unn motoren, svingarm og eventuelle andre uferdige områder med en voks-basert rustbeskyttende middel. Unn eksosrørene med et produkt som vil beskytte rustfritt stål. Polerer malte overflater på sykkelen
12

Spray tenningslåsen, beredskap bryter, kombinasjon bryter og alle elektriske kontakter med kontakt spray for å unngå korrosjon og funksjonsfeil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110994.html

Previous:
Next:

motorsykler