Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan stoppe en Death Grip på motorsykkel Styre

"Death Grip" er et begrep som brukes for å beskrive panikk-indusert grep som motorsykkel ryttere kan bruke på sine sykkelstyret. Det er vanlig blant nye ryttere som tror at vice-lignende grep gi dem større kontroll og stabilitet. Faktisk er det motsatte sant, øker et stramt grep på barene tretthet og gjør sykkelen mer utsatt for speed vingler og kraftig vibrasjon. Det er noen teknikker og enheter ryttere kan bruke til å prøve og holde sitt grep avslappet og effektivt. Instruksjoner
en

Velg en kjent rute for å ri. Det er best å velge en rolig del av veien som du kjenner godt, og ri i en tid da det er lite trafikk.
2

Få deg komfortabel i setet og prøve å holde vekten sentrert mellom hjul. Dette kan være et problem, spesielt på sports-maskiner som har en tendens til å kaste mye av rytterens vekt fram igjen på hendene. Dette kan føre til flere nerver og «Arm Pump", som kan gjøre det vanskeligere å løsne grepet.
3

Fokus på å støtte deg selv med bena og sal, noe som reduserer mye vekt på håndleddene. Spre vekten mellom alle de forskjellige punkter av kontakt og fordele trykket mellom dem. Eksperimenter til du finner det som føles mest behagelig.
4

Relax. Dette er det viktigste punkt. Hvis du er anspent, vil styring innganger gjennom styret være jerky, øker sannsynligheten for at forhjulet kan miste trekkraft i en sving. Løsne grepet på barene, spesielt hvis du får i en hastighet slingre eller "Tankslapper", der hjulene komme ut av stilling og sykkelen prøver å voldsomt stå opp.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111443.html

Previous:
Next:

motorsykler