Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster forgasseren på en Honda 500FM

The TRX-500FM FourTrax Foreman 4x4 ble introdusert i 2005 for å fylle rollen som en stor nytte-type all-terrain vehicle i Hondas lineup og fortsetter å bli produsert fra og med 2012. Mens TRX-500FM er designet for å håndtere nesten alle situasjoner man kan støte på en ranch eller sti, betyr det krever jevnlig vedlikehold og justeringer for å holde den i topp stand. For dette formål, kan ATV forgasseren justeres til via to skruer, en skrue setter motorens tomgang, mens den andre skruen regulerer luft og drivstoff blandingen brukes av motoren fra tomgang til en kvart gass. Forgasser justeringer bør gjøres umiddelbart etter at forgasseren er demontert eller hvis motoren ikke vil holde en jevn tomgang. Du trenger
induktiv turteller
D-Type pilot skrunøkkel (Honda part no. 07KMA-MN9A100)
Vis flere instruksjoner
en

Park ATV på et flatt og jevnt underlag og sett på parkeringsbremsen.
2

Reach under høyre framskjerm og ta tak i tennpluggen stikker ut fra fronten av motoren topplokket. Klemme en induktiv turteller på tennpluggen.
3

Lås setet ved hjelp av utløseren under venstre side av setet, deretter fjerne setet fra ATV. Trekk startsnoren cover, panelet ligger rett under høyre side av setet mellom for-og bakskjermene, ut av ATV for hånd.
4

Slå på den induktive turteller. Start motoren og la den hvile i stedet for tre til fem minutter for å la motoren varmes opp til driftstemperatur. Ikke foreta noen justeringer eller målinger før motoren er varmet grundig.
5

Vær oppmerksom på motorens tomgangsturtall vises på turtelleren. Ideelt sett bør motoren på tomgang jevnt og trutt i løpet av en 100 rpm spekter av 1400 rpm når varm.
6

Tvinn svart inaktiv justering knott, som ligger på høyre side av forgasseren mot klokken for hånd for å redusere tomgang, eller klokken for å øke tomgang. Stopp når motoren går på tomgang og 1400 rpm.
7

Slå styreskruen, som ligger rett ved bunnen av forgasseren direkte under motorens inntak flens, klokken en kvart omdreining om gangen med en D-Type pilot skrunøkkel (Honda part no. 07KMA-MN9A100). Stopp når tomgang begynner å stige litt. Alternativt, hvis tomgangsturtallet ikke stige etter en hel omdreining, skrus styreskruen mot en full sving, og deretter fortsette å skru skruen mot klokken en kvart omdreining om gangen. Stopp når tomgang begynner å stige litt.
8

Reset motoren tomgang til 1400 rpm, så stopper motoren.
9

Koble turteller fra tennpluggen plug wire. Skyv rekylstarteren dekselet på rammen til festeknastene støpt inn på baksiden av dekselet sitter fast i gummituter langs ATV rammen. Re-installere setet på ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111802.html

Previous:
Next:

motorsykler