Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor mange Chain Links har en 2007 CR85R Small Wheel?

The CR85R er en 84,7 cc to-takts, ensylindret motocross sykkel produsert av Honda 2003-2007. I motsetning til mange av sine kolleger i motocross arena, var CR85R tilgjengelig med et utvalg to forskjellige hjulsett. Den første hjulsett omtalt en 17-tommers forhjul og en 14-tommers bakhjul, mens CR85RB "Expert" brukt en større 19-tommers forhjul og 16-tommer bak. Den lille hjulet CR85R støttet seg på et 420 pitch, 116-link drivkjedet å drive bakhjulet. CR85R Chain Spesifikasjoner
p Som forutsatt fra Hondas fabrikker ble CR85R "Small Wheel" er utstyrt med en 116-Linck 420 tonehøyde kjedet, som ble slått av en 15-tann stasjon - motor -side - tannhjulet 50 og et tann-drevet tannhjul på bakhjulet. Under normale omstendigheter, bør kjedet har mellom 1 og 1,4 inches av FREEPLAY, målt ved det sentrale punktet mellom begge tannhjulene på den øvre halvdelen av kjeden. Kjedens stramming og FREEPLAY er kontrollert av et par av gjengede Justeringsinnretning på endene av den bakre svingarmen, den gaffel-lignende struktur som støtter den bakre hjulet. Redusere FREEPLAY under en tomme vil over-stramme kjedet og gjør den utsatt for snapping under belastning, alternativt vil øke FREEPLAY løsne kjeden og gjøre det lettere for kjeden å skli ut av den ene eller begge tannhjulene

Basic Chain Vedlikehold

Drivkjeden, som alle andre deler av CR85R, krever regelmessig vedlikehold for å sikre sin ytelse til enhver tid. Honda anbefaler en rengjøring, inspeksjon og smøring av kjedet etter hver to-og-en-halv timer sammenhengende bruk, hvis CR85R ikke ridd konkurransedyktig, eller før og etter hvert løp. Kjeden bruker et klipp-on stil hovedledd som gjør kjeden til å bli fjernet med tang. Når fjernet fra motorsykkelen, må kjedet bli dynket i løsemiddel for å fjerne gammel kjedeolje og skitt fra kjettingløkkene og valser. Hvis noen av kjettingløkkene føles løse eller om noen av de roller pins bli med koblingene er synlig skadet, må kjedet skiftes ut før CR85r kan bli ridd igjen. Kjettingen må også kontrolleres for strekking ved å måle avstanden mellom en sammenhengende rad av 17 koblinger. Ideelt sett skal lengden mellom koblingene ikke være større enn 10,2-inches. En måling større enn 10,2-inches er en indikasjon på at kjedet har strukket utover det sikkerhetsgrensen. Forutsatt at kjeden har passert sin inspeksjon, kan det installeres på nytt og smøres med en motorsykkel-spesifikk kjede smørende spray formulert for off-road bruk.
Chain Replacement Hensyn

ettermarkedet er fylt med et svimlende utvalg av drivkjeder for CR85R, alt fra den direkte fabrikken erstatning til en O-ring-forseglede kjedene. I mange tilfeller kjedene er mer enn tilstrekkelig for bruk av små hjul CR85R. Husk at kjedet må ha en 430 tonehøyde, avstanden mellom sentrum av valsen pinnene på hver side av en gitt kjede kobling, for å bruke fabrikken gitt tannhjul. Visse kjeden kits kan tilby en større 430 pitch, noe som betyr at kjeden koblingen er lengre enn lager. Plassert over aksjen sprocket, kan større kjede passer til et punkt, men vil sikkert skade tannhjulstenner. Når vi snakker om tannhjulene, bør de også erstattes samtidig som kjeden. Med mindre tannhjulene er i utmerket tilstand, kan den nye kjeden brytes raskt når slått mine slitte eller mishapen tannhjul. Som nevnt tidligere, er noen kjeder utstyrt med O-ringer som arbeider for å forsegle smøremiddel mellom kjede og roller pins. O-ring kjeder er ganske pålitelige og tilbyr overlegen levetid, noe som gjenspeiles av deres vanlig bruk på høy ytelse sport sykler, men er mye dyrere som standard, ikke-O-ring kjeder. Tatt i betraktning kravene som stilles til kjeden under en vanlig motocross løp, kan det være bedre å holde seg med en standard kjede hvis du bruker CR85R konkurransedyktig.
Big vs Small Wheel Chain Interchangeability

Ved første øyekast er det lite hjul CR85R nesten umulig å skille fra sin større hjul motstykke, som fører mange til å tro at drivkjedene er utskiftbare. Svaret er både et ja og et nei. Expert-modellen benytter en 420 pitch, 126-link kjedet på grunn av noen flere endringer over lite hjul CR85R. En 55 tann bakre tannhjulet - sammenlignet med 50-tanns tannhjul benyttes på små hjul - og en lengre bakre svingarmen alle bidra til ekstra lengde. Riktignok kan den Expert-kjeden kan installeres på Small Wheel, men det vil drapere over tannhjulene og henge som en gardin. Kjedet kan være laget for å passe ved å fjerne det overskytende koblinger ved hjelp av en kjede effektbryter. Mens jobben med å fjerne de ekstra koblinger er ikke vanskelig, er det aktuelle verktøyet ganske dyrt, noe som gjør det mer praktisk å bruke en kjede beregnet for Small Wheel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111801.html

Previous:
Next:

motorsykler