Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan finner jeg en VIN nummer for en 2009 Ninja motorsykkel?

Recording VIN ( Vehicle Identification Number) nummeret til 2009 Kawasaki Ninja - serien motorsykkel er et viktig skritt i å beskytte din motorsykkel i tilfelle at den blir stjålet . Som inneholder en rekke 17 alfanumeriske tegn , er VIN nummeret brukes av politiet for å identifisere en stjålet motorsykkel, slik at det å bli returnert til sin rettmessige eier . Mens du kan forhåpentligvis aldri trenger å bruke den , holde en skriftlig oversikt over din VIN og motorens serienummer vil gi din lokale politiet med den nødvendige informasjonen bør det verste skje. Du trenger
lommelykt
notatblokk
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på stativ og vri styret helt til venstre.

2

Stå på høyre side av motorsykkelen . Finn motorsykkelens VIN nummer trykt på høyre side av rammen styringsgruppe hodet , området som forhjulsgaffelen pivot på . Spille inn 17 siffer VIN nummer på en notisblokk.
3

Crouch litt nær baksiden av motoren og svingarmen . Finn motorens serienummer trykt på baksiden av veivhuset , like bak bakre støtdemper og under setet og sub -frame . Spille inn 13 -sifret serienummer på en notisblokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107392.html

Previous:
Next:

motorsykler