Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre gnist plugger på en 2006 Honda 450 TRX

For de fleste all-terreng kjøretøy, er oppgaven med å erstatte motorens tennpluggen så enkelt som å strekke seg under drivstofftanken og framskjerm. Men plasserer Hondas 2006 TRX 450R motoren rett under bensintanken, der det er skjult bak de fremre støtfanger paneler. Slik bytter du tennpluggen, må ATV fendere og drivstofftank fjernes helt. Selv om oppgaven er relativt enkel og kan gjennomføres med bare noen få verktøy, satt av nok tid til å gjøre jobben riktig. Du trenger:
10 mm socket
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Honda tennpluggnøkkel
16 mm tynne vegger dyp socket
IFR7L11 Spark plug
Momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Lås setet, som ligger under bakskjermen på undersiden av setet, ved hjelp av setet utløserspaken.
2

Skru av fot-board festeboltene, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk plast trimme klipp ut fra forsiden av foten-boards, deretter fjerne fot-boards fra ATV.
3

Fjern frontlys dekselet fra front fender paneler. Trekk sjefene under overkant av dekselet ut av maljene bygget inn i fender paneler. Dra dekselet oppover for å løse sine faner fra fronten fender borevindu.
4

Fjern både foran fender paneler. Skru av festeboltene fra toppen og nederste kant av fender paneler, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk ut plasten trimme klipp fra de øvre kantene på fender paneler, trekk deretter fender paneler bort fra ATV.
5

Fjern bakskjermen. Skru begge skruene langs toppen av bakskjermen, som ligger på hvert sete skinne, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Skru alle seks bolter fra bunnen av den bakre støtfanger, tre på hver side, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk knastene på forsiden av den bakre støtfanger ut av rammen er monteringsstedet maljer. Løft bakskjermen ut av ATV.
6

Still ventilen på drivstofftanken, plassert under venstre side av tanken, til "Off" posisjon. Skru ventilen spaken skruen med en skrutrekker, og trekk i spaken og drivstoff ventil ansikt plate ut av drivstoff ventil. Trekk drivstoffledningen ut av ventilutløpet. Skru av festeboltene fra begge sider av drivstofftanken, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Hekt av festestroppene fra bunnen av drivstofftanken. Løft bensintanken ut av ATV for å få tilgang til tennpluggen.
7

Trekk tennplugg hetten av tennpluggen. Blås ut smuss og rusk fra tennplugg hullet, ved hjelp av en luftkompressor. Skru ut tennpluggen fra motoren, ved hjelp av Honda tennpluggnøkkel inkludert i ATV verktøysett. Alternativt kan en 16 mm tynne vegger dyp socket og en socket utvidelse brukes til å skru ut tennpluggen.
8

Skru en ny IFR7L11 tennpluggen inn i motoren, ved hjelp av enten Honda tennpluggnøkkel eller en 16 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk til tennpluggen til 17 fot-pounds, med en momentnøkkel. Plugg plugghetten på enden av tennpluggen.
9

Monter drivstofftanken på ATV rammen. Skru festeboltene på plass på begge sider av drivstofftanken, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Hekt Løsne stroppene på bunnen av drivstofftanken. Skyv drivstoff linje på drivstoff ventilutløpet. Installere drivstoff ventil ansiktet plate og spake, deretter skru spaken skruen på plass med en stjerneskrutrekker.
10

Lay bakskjermen over ATV rammen. Skyv knastene på forsiden av fenderen inn i rammens montering maljer. Skru de øvre festeboltene inn i seteskinnene, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Skru alle de seks nederste festeboltene i ATV ramme, med en 10 mm pipe og en pipenøkkel.
11

Monter høyre framskjerm panel på ATV. Skyv trimme klipp i øvre kant av fender panel for å feste den på plass. Skru festeboltene inn i toppen og bunnen av fender panel, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Sett på plass venstre framskjerm panel, etter samme metode.
12

Skyv tappene på baksiden av frontlys dekslet inn i sporene på toppen av både foran fender paneler. Skyv sjefene på toppen av dekselet inn maljene bygget inn foran fender paneler.
13

Hold foten-styrene mot ATV. Skru den øvre festebolt på plass, ved hjelp av en 12 mm tilslutning og en pipenøkkel, etterfulgt av de nedre festebolter. Skyv plast trimme klipp i fronten av foten-brett.
14

Skyv setet kroker under bunnen av drivstofftanken, senk setet på ATV ramme skinner. Trykk ned på baksiden av setet for å låse den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111111.html

Previous:
Next:

motorsykler