Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner om hvordan verdier på et Vance & Hines Fuelpak

The Vance & Hines Fuelpak er en datastyrt drivstoff kontrollsystem for Harley Davidson motorsykler med ettermarkedet tilpassede eksosanlegg. Installert som en plug-in tilbehør, lar Fuelpak for brukeren å tilpasse air-fuel ratio skapt av fabrikken motorkontrollmodulen (ECM), som forvalter motorparametere inkludert tenning, blanding, gass-posisjon og utslipp kontroller. Bedre ytelse og drivstoffeffektivitet kan resultere når aksjen ECM stemmer overens med den tilpassede eksosanlegg som de egendefinerte parametere inngått Fuelpak. Prosedyren for innlegging og lagring av verdier i Fuelpak er grei og er avhengig av produsentens opplysninger gitt for spesifikke eksosanlegg. Du trenger
Liten skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Konsulter Fuelpak spredetabell følger med Fuelpak å bestemme innstillingen referansenummer. Innstillingselementene referansenummeret referanser merke, modell og år av din Harley Davidson, pluss den spesifikke custom eksos utstyr du har installert.
2

Gå til innstillingen verdier seksjonen i andre halvdel av innstillingen diagrammet og finn din innstilling referansenummer, etterfulgt av verdiene som skal inn for hver av de 18 programmering moduser av Fuelpak.
3

Fjern de fire skruene som fester klart deksel til Fuelpak kontroll modul. De to LED sifrene på venstre representerer programmeringsmodus nummer. Dette tallet er avansert ved å trykke på én knapp til venstre for lysdioder. De to LED sifre på høyre representerer programmering verdi. Dette antallet økes opp eller ned ved å trykke på en av de to knappene til høyre for LED.
4

Slå på tenningen og styret run bryteren. Ikke start motoren. Kontroller at lampene på Fuelpak er opplyst.
5

Consult riktig linje i innstillingen verdier seksjon for programmering verdiene for hver modus. Fra og med Mode 1, trykker du på programmering verdi knappene til høyre for LED å oppgi riktig programmering verdi. Når verdien er angitt, trykker du på Mode-knappen til venstre for LED for å avansere til Mode 2. Hvis en negativ verdi er nødvendig, kan du bruke den nedre programmering verdi knappen for å minske forbi null i det negative området. Fortsett til verdier for alle 18 programmering moduser er lagt inn.
6

Advance til Mode 19 for å kalibrere Fuelpak til gass stilling sensor. Vri på gassen hele veien åpen, og deretter bringe den tilbake til helt lukket.
7

Slå igntion slå. Installer klart deksel på Fuelpak modulen og fest den med de fire skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111498.html

Previous:
Next:

motorsykler