Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner et hjul fra en Burgman 400

Suzuki Burgman 400 scooter har vært i produksjon siden 1999, og gir en større og mer kraftfull plattform for pendling lenger enn noen få kvartaler. Gjennom årene har Burgman gjennomgått flere revisjoner for å forbedre scooter ytelse og pålitelighet. Dessverre er disse endringene også påvirke bakhjul fjerning prosedyrer for Burgman 400 modeller bygget før og etter 2007. Begge varianter ring for fjerning av scooteren i lyddemperen, mens de nyere Burgman modeller krever den delvise diassembly av den bakre svingarmen, så vel. Du trenger:
5 og 6 mm unbrakonøkkel
12 mm fastnøkkel 12 Ferieleiligheter, 14, 17 og 32 mm kontakter
22 mm halvmåne skiftenøkkel
strikken

Vis mer Instruksjoner
2006 eller eldre Burgman 400 modeller
en

Løft Burgman 400 scooter på sitt senter stand. La motoren og eksos kjølig å ta på før du fortsetter.
2

Skru eksosrøret flensmutrene fra motorens eksos port, ved hjelp av en 6 mm unbrakonøkkel. Skru lyddemperen montering bolter og muttere, ved hjelp av en 12 mm fastnøkkel, en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk eksospotte og eksosrør bort fra scooter.
3

Fjern lyddemperbrakett fra høyre side av scooter, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel.

4

Sett på parkeringsbremsen. Skru til mutrene fra høyre side av bakhjulet, ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk det bakre hjulet vekk fra den bakre svingarm, for hånd.
5

Skyv bakhjulet på bakakselen festebolter. Skru til mutrene på plass og stram mutterne til 36 fot-pounds. Frigjør parkeringsbremsen.
6

Sett lyddemperbrakett. Stram boltene til 16,5 fot-pounds. Løst montere lyddemperen på lyddemperbrakett og motoren eksos port. Reposisjonere lyddemperen inntil eksosrøret flens er på linje med eksos porten, og stram deretter flensboltene til 16,5 fot-pounds. Stram skjerf festeboltene til 16,5 fot-pounds.
2007 og nyere Burgman 400 modeller
7

Løft Burgman 400 scooter på sitt senter stand. La motoren og eksos kjølig å ta på før du fortsetter.
8

Koble fra eksosrøret oksygen sensor, deretter skru av sensoren fra eksosrøret, ved hjelp av en 22 mm halvmåne skiftenøkkel.

9

Løsne klemmen feste skjerf til eksosrør, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Skru lyddemperen festeboltene fra høyre side av svingarmen, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk skjerf ut av eksosrøret, for hånd.
10

Sett på parkeringsbremsen. Løsne bakakselen mutteren på høyre side av bakhjulet, ved hjelp av en 32 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk hjulet avstandsstykker av bakakselen, for hånd.
11

Løsne parkeringsbremsen. Fjern den bakre bremsekalippernes fra høyre side av svingarmen og bakhjulet, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Heng bremsekalippernes fra høyre hjelm kroken under passasjerens del av setet, ved hjelp av en strikk ledningen.
12

unbolt høyre halvdel av svingarmen, ved hjelp av en 14 mm pipe og en socket skiftenøkkel. Trekk det bakre hjulet av bakakselen, for hånd.
13

Slide bakhjulet på bakakselen, deretter installere den høyre halvdelen av svingarmen. Trekk til svingarmen boltene til 36 fot-pounds. Skyv den bakre bremsekalippernes over bakhjulet bremse rotoren. Skru kalipperens bolter på plass, og stram boltene til 16,5 fot-pounds.
14

Sett på parkeringsbremsen. Plasser hjulet avstandsstykker bort på bakakselen, deretter skru bakakselen mutteren på plass. Stram den bakre aksel mutteren til 86 fot-pounds. Frigjør parkeringsbremsen.
15

Skyv lyddemperen inn i eksosrøret, så løst skru lyddemperen festeboltene på plass. Reposisjonere lyddemperen til den er jevnt rettet innen eksosrøret og trekk eksos klemme. Stram lyddemperen festeboltene til 16,5 fot-pounds. Skru oksygen sensor inn i eksosrøret og trekk den til 34,5 fot-pounds. Plugg oksygen sensoren inn i scooter ledningsnett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111497.html

Previous:
Next:

motorsykler