Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte de Fork Seals på en Honda XR400R

The Honda XR400R sin gaffel sel er avgjørende for en jevn ride (det anbefales å skifte gaffel sel og gaffel olje hver 15.000 miles). Gaffelen selene holde gaffelen olje i gaffel rør, men selene kan svekke over tid, spesielt hvis motorsykkelen er utsatt for ekstreme forhold. Hvis forseglingen svekker eller bryter, vil du merke olje på sykkelen sin slider, når dette skjer, er det på tide å skifte gaffel sel. Prosedyren for utskifting gaffelens tetninger er den samme for begge gaflene. Du trenger
19-mm fastnøkkel
Drip pan
Stikknøkkel
Fork olje
Topp trippel klemme
skrutrekker
Vis mer Instruksjoner

1.

Fest den øverste trippel klemmen til gaffel røret. Sørg for at gaffelen røret holdes sikkert på plass, og deretter bruke en fastnøkkel til å løsne gaffelen forseglingslokket på toppen av gaffelen tube.
2

Finn mutteren som ligger like nedenfor gaffel forseglingslokket - bruke fastnøkkel til å løsne og fjerne denne mutteren. Med mutteren fjernet, ta gaffelen forseglingslokket og sett den til side. Trekk gaffel våren ut fra gaffelen røret og fjern slutten spacer (bruk en pipenøkkel) fra bunnen av gaffelen tube.
3

Hold gaffel røret på plass med hånden og løsne toppen trippel klemme. Med klemmen løsnet, trekker gaffelen tube vei fra motorsykkelen og tøm den over dryppformen å fjerne all oljen. Fjern den gamle tetningen fra gaffelen bås og deretter dekke den nye pakningen med gaffel olje - skyv den nye pakningen over stenderen og trykk på toppen av det før den tetter helt
4

Fyll gaffel. rør med gaffel olje (når du fyller røret, stopper ved halvveis og pumpe bås for å fordele oljen i hele gaffel tube). Når du har fylt gaffel rør, pumpe stenderen 10 ganger og deretter sette gaffelen våren tilbake i gaffel røret og fest enden spacer.
5

Fest gaffel forseglingslokket til toppen av gaffel røret og deretter koble gaffel røret på sykkelen, stramme bolten som ble fjernet i trinn to.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110684.html

Previous:
Next:

motorsykler