Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner bakhjulet på en 2007 Honda 750 motorsykkel

The drivakselen som brukes av Hondas 2007 VT750 Shadow motorsykler er designet for å gi Shadow ryttere med et lite vedlikehold kjøreopplevelse. Dessverre gjør de samme drivaksel system det vanskelig å fjerne det bakre hjulet uten noen form for tidligere erfaring. Prosedyren er ikke så vanskelig som det ser ut til å være, men slik at de fleste Shadow eiere å fjerne og installere bakhjul i løpet av kort tid. Du trenger: 12 Ferieleiligheter, 24 og 27 mm stikkontakter
pipenøkkel
Justerbare halvmåne skiftenøkkel
Motorsykkel jack
Tenger
10 mm kombinasjonsnøkkel
Multipurpose fett
momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på støtten sin. Løsne bakakselen mutteren fra venstre side av bakhjulet, ved hjelp av en 24 mm pipe og en pipenøkkel eller en justerbar halvmåne skiftenøkkel.
2

Hev motorsykkelens bakhjul av bakken, ved hjelp av en . motorsykkel jack
3

Fjern splinten fra dreiemoment koblingen barens leddbolten - ligger på høyre side av svingarmen - med tang. Skru av dreiemoment koblingen sverdmutteren, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Skyv dreiemoment koblingen bar pivot bolt ut av svingarm og dreiemomentet koblingen bar, løft dreiemoment koblingen bar bort fra svingarm.
4

Skru bremsestangen justere mutteren fra slutten av bakre bremsestangen - plassert på høyre side av bakhjulet, under bakre bremsetrommelen - ved hjelp av en 10 mm kombinasjon fastnøkkel. Trekk bakbremsen stang ut av bremsetrommelen arm.
5

Løsne bakakselen klype bolt fra øverste høyre side av svingarmen, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk bakakselen ut fra den bakre svingarm og hjul.
6

Trekk det bakre hjulet mot høyre side av motorsykkelen, med begge hender for å frigjøre rattet fra drivakselen pinjong ligger på venstre side av svingarmen. Senk hjulet til bakken når det er gratis. Trekk bremsetrommelen av høyre side av hjulet.
7

Sett bremsetrommelen på hjulet. Coat bakhjulet final drive gear - plassert på venstre side av rattet -. Og drivakselen pinjong med universalfett
8

Place bakhjulet mellom svingarmen ben, og løft på plass mot drivakselen pinjong. Skyv bakakselen gjennom høyre side av svingarmen og inn i bakhjulet og venstre side av svingarmen. Roter bakhjulet til hjulet endelige stasjonen utstyr engasjerer drivakselen pinjong er splines. Løst skru bakakselen mutteren på plass, ved hjelp av en 22 mm pipe og en pipenøkkel eller en justerbar halvmåne skiftenøkkel.
9

Senk dreiemoment koblingen bar på svingarmen, skyv dreieskruen gjennom baksiden av dreiemoment koblingslinjen og dens svingarm montert på braketten. Skru dreieskruen mutteren på plass, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel, deretter stramme den til 18 fot-pounds med en momentnøkkel. Ta frem en splint inn i boret hull i tuppen av dreieskruen.
10

Fjern motorsykkel fra motorsykkel jack, senk den på støtten sin. Hold bakakselen mutteren på plass, ved hjelp av en 22 mm pipe og en pipenøkkel eller en justerbar halvmåne skiftenøkkel. Stram bakakselen til 58 fot-pounds, med en 27 mm pipe og en momentnøkkel. Har en assistent sitte på motorsykkelen for å komprimere de bakre sokken dempere å skape ekstra klaring rundt bakakselen mutter, hvis det er nødvendig.
11

Stram bakakselen klype bolt til 18 fot-pounds, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel.
12

Slip bakbremsen stang gjennom bak bremsetrommelen arm. Skru bremsestangen mutteren på plass, ved hjelp av en 10 mm kombinasjonsnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111174.html

Previous:
Next:

motorsykler