Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Feilsøking en 1973 Harley-Davidson Oil Pump

De 1973 Harley-Davidson motorene bruker en tørr-sump stil olje system med et gir-type olje pumpe som gir høyt volum ved lavt trykk til motoren olje passasjer og kritiske områder av motoren . Motorolje er holdt i oljereservoar og gravitasjon-matet til tilbudssiden av oljepumpe kroppen der girene presse den for levering. Etter at oljen unnslipper inneslutning av olje passasjene gjennom de kritiske punktene, samles det i en sump i veivhuset hvor retursiden av oljepumpe trekker den gjennom utslippsventil system og tvinger den gjennom olje-filter og tilbake til reservoaret. Slitte eller skadde oljepumper kan gi utilstrekkelig press eller fanging og kan føre til motorskade og katastrofale motorhavari. Fjern oljepumpe fra motoren for å forenkle feilsøkingen, som består av å undersøke deler av pumpen for slitasje og skader. Du trenger
Solvent
lofri butikk filler
Machinist er rettholt hersker
Vis flere instruksjoner
en

Vask alle olje pumpe deler med løsemiddelet fjerne olje fra dem. Tørk godt med en ren, lofri butikk fille.
2

Kontroller ventil ball og våren for tegn på skade eller slitasje.
3

Inspiser sjekken ventil våren skruen o-ring for skader.
4

Inspiser bypass ventil våren og stempelet for tegn på slitasje og skader som riving og scoring.
5

Sjekk oljepumpe drivakselen og dens kilespor for sprengning, riving, scoring og slitasje.
6

Inspiser oljepumpe tilbud og gatefeier tannhjul samt oljepumpe kjøretur utstyr for tegn på slitasje , sprekker og scoring.
7

inspisere dagdriver girakselen ligger innenfor pumpehuset for slitasje. Sørg for at skaftet er stramt i sin montering hull, eller metall rusk kan slippes ut i oljepumpe.
8

Inspiser oljepumpe kroppen maskinert tetningsoverflatene for skader.
9 < p> Plasser forsynings-og åtseldyr tannhjul i posisjon på sine respektive aksel studs i olje-pumpehuset. Plasser en rettholt over den maskinerte (pakning) overflate i pumpelegemet ovenfor hvert gir igjen i pumpen. Mål utstikket av Pumpedrev over den maskinerte overflaten med en maskinist styre. Spesifikasjonene ringe for 0,003 til 0,004 tommer eller 0,07 til 0,10 mm av utstikket. Skift olje pumpe som en enhet hvis disse målingene er ute av spesifiserte toleranser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111090.html

Previous:
Next:

motorsykler