Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere kjedet på en 2006 Vulcan Drifter 800

I motsetning til sin akseldrevet 1500cc motstykke, Kawasakis Drifter 800 har en kjededrift å drive bakhjulet. Regelmessige Kjedestrammingen justeringer er gjort ved hjelp av kjeden justerbar på begge sider av bakakselen. En linje merket er gravert inn i toppen av justeringsmekanismene, noe som indikerer posisjonen av akselen i forhold til et sett av banemerking trykt på svingearmen. Når kjeden er blitt justert, vil det bakre hjulet bli justert ved hjelp av disse spor. Du trenger
Socket satt
Breaker bar
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Finn den trangeste delen av kjeden ved å rulle motorsykkel litt framover og skyve den nederste delen av kjeden nedover med fingeren. Sentrum strammeste delen av kjeden mellom motoren og bakhjulet.
2

Trekk splittbolten ut fra høyre side av bakakselen. Løsne bakakselen mutteren med en stikkontakt og en breaker, men ikke fjern mutteren. Bruk en fastnøkkel til å løsne låsemuttere på begge kjeden justerbar på enden av svingarmen.
3

Stram kjedet ved å trekke bakhjulet mot baksiden av motorsykkelen. Løsne kjedet ved å skyve den bakre hjulet fremover. Trykk ned på den nedre del av kjeden på sitt trangeste punkt. Kjedet skal ha en tomme til 1 1/4 tommers av slakk.
4

Juster bakhjulet ved hjelp av merkene på kjeden justerbar og swing arm. Kontroller at begge justerbar er jevnt justeres og løst stramme kjeden adjuster låsemuttere med en skiftenøkkel.
5

Sjekk kjedens slakk igjen, presser ned på de trangeste delen av kjeden for å sikre at det er en tomme til en 1/4 tomme av slakk i kjeden. Juster kjettingen som beskrevet i trinn 3, hvis det er nødvendig. Helt stram kjedestrammertappen låsemuttere med en skiftenøkkel.
6

Stram bakakselen mutteren med en fastnøkkel og slip splittbolten inn i høyre side av bakakselen for å sikre mutteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107058.html

Previous:
Next:

motorsykler