Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Suzuki Boulevard M50

Mens en Suzuki Boulevard M50 krever bare et oljeskift hver 6000 miles for å gi en masse ridning tid i mellom endringer, mangler selv en enkelt oljeskift kan redusere motorsykkelens levetid. Hvis venstre ukontrollert for lenge, vil motoren til slutt mislykkes som sin oljeforsyning mister sine smørende egenskaper. Oljeskift og filter sørger for regelmessig at din Boulevard M50 motor går godt i lang tid. Du trenger
Wood blokk
17 millimeter (mm) socket
Stikknøkkel
Drensvannsoppsamler
Momentnøkkel
Cap skiftenøkkel
Oil filter (Suzuki delenummer 16510 - 03G00-x 07)
4 liter 10W40 API SF /SG motorolje
Vis flere instruksjoner
en

varme opp motoren for opp til fem minutter. La motorsykkelen inaktiv på plass, og slå av tenningen.
2

Løft motorsykkel off støtten sin. Plasser en trekloss under stativ og hvile motorsykkelen mot det å holde motorsykkelen i jevn stilling.
3

Skru av oljelokket fra høyre veivhusdekselet.

4

Skru oljetapping bolten fra bunnen av motoren, ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Tømme motorolje i et avløp pan.
5

Skru oljen renne bolten inn i motoren for hånd. Trekk til avløp bolt til 15 fot-pounds av trykk ved hjelp av en momentnøkkel.
6

Skru av oljefilteret fra forsiden høyre side av motoren ved hjelp av en cap skiftenøkkel. Drenere eventuelle gjenværende oljen i en renne pannen.
7

Coat det nye oljefilteret er tetting O-ring med 10W40 API SF /SG motorolje. Skru oljefilteret på motoren for hånd til den sitter fast mot veivhuset. Trekk oljefilteret til 14 fot-pounds med en momentnøkkel.
8

Hell opp til 3,5 liter 10W40 API SF /SG motorolje inn i veivhuset gjennom olje filler på høyre side av motor. Skru oljelokket på veivhuset.
9

Løft motorsykkel fra stativ og fjern klossen.
10

Start motoren og se etter oljelekkasjer fra oljefilter og avløp bolt. Trekk til filteret eller avløp bolter som trengs hvis oljelekkasjer oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108066.html

Previous:
Next:

motorsykler