Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tie Down My Goldwing i en pickup lastebil

En Honda Goldwing er en stor , full størrelse touring motorsykkel. Sikring av denne motorsykkelen riktig i sengen av en pickup lastebil er noe som alle Goldwing eiere bør vite hvordan de skal gjøre. Styret og ramme over den bakre svingarm vil være sikre punkter som du vil bruke til å binde ned sykkelen. De fremre og bakre ender av denne motorsykkel må festes til hengeren fullstendig å hindre skade på sykkel eller tilhengeren. Du trenger:
Load rampe
4 tie -down stropper
Vis flere instruksjoner
en

Sett ned bakluken på lastebilen og plassere lasten rampen på kanten av bakluken . Skyv motorsykkelen opp rampen med hjelp fra en person .
2

Koble en stropp til ett styre og ha din assistent koble en hank til motsatt styret. På gulvet i kjøretøyet eller på den øvre kant av lasteplanet vil være festepunkter som vil forbinde endene av stroppene . Du både stramme stroppene til forgaffelen komprimere og ingen slakk i stroppene.
3

Koble den ene stroppen til den bakre rammen av sykkelen og få din venn koble en stropp til motsatt side av rammen . Av festepunktene i den bakre vognbunn vil være på gulvet eller på den øvre kant av lasteplanet . Stram stroppene og lukke bakluken hvis du kan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109091.html

Previous:
Next:

motorsykler