Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Koblingsspak Replacement Instructions

De fleste motorsykkel clutch hendler er laget av aluminium, slik at armen som skal være lysere på bekostning av redusert holdbarhet. En uheldig utslipp fører ofte tuppen av clutch hendel for å bryte av, redusere førerens grep om håndtaket og avvike fra den generelle estetisk appell av motorsykkelen. Erstatte en skadet eller ødelagt clutch hendel er ganske grei, men det er små forskjeller som er involvert i å erstatte en hydraulisk betjent clutch hendel versus en vanlig kabel-opererte clutch hendel. Du trenger
Stikknøkkel
Flat skrutrekker
Replacement clutch hendel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne clutch kabel adjuster plate-formet lås mutteren fra clutch spaken abbor. Snu clutch kabel adjuster klokken til den sitter mot clutch hendel abbor. Dette vil sette clutch kabelen på sitt loosest posisjon. Se bort fra dette trinnet hvis clutchen er hydraulisk betjent.
2

Skru av pivot bolt mutter fra bunnen av clutch hendel abbor med en pipenøkkel. Skru ut den pivot bolt fra toppen av den abbor med en flat head skrutrekker. Trekk clutch unna abbor.
3

Trekk clutch kabelen ut av kanalen kuttet i siden av clutch hendel og trekke hylsen på slutten av kabelen ut fra bunnen av spaken. Hopp over dette trinnet hvis clutchen er hydraulisk betjent.
4

Skyv kabelen lederendehylse inn fangsten på bunnen av den nye clutch hendelen og skyv kabelen gjennom spaken sin kanal. Skyv clutch hendel inn i clutch hendel abbor. Alternativt skyv clutch hendel i abbor, samkjøre hydraulisk clutch master sylinder er stempel kobling med hakket kuttet inn i siden av clutch hendel.
5

Skru dreieskruen gjennom toppen av abbor og clutch hendel med flat skrutrekker. Skru bolten er mutteren på bunnen av clutch hendel abbor med pipenøkkel.
6

Vri clutch kabel adjuster mot klokken for å stramme clutchen kabelen. Trekk i kabelen før spaken kan trekkes på ikke mer enn 1/8 av en tomme før den begynner å trekke koplingen kabelen. Stram den adjuster lock mutteren mot den clutch spaken abbor.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109586.html

Previous:
Next:

motorsykler