Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Indre Primary Cover Fra en Harley

Det er få grunner til å fjerne den indre primære dekselet på en Harley-Davidson motorsykkel. Men det mest vanlige er: å installere et bredt drivreim og offset trinse, for å fjerne den indre primære dekselet peiling eller for å erstatte både primære deksler med flashier krom seg. Fjerne indre primære dekselet er en avansert Harley-prosjekt. Ikke prøv dette hjemme med mindre du er helt sikker på at du kan ta din motorsykkel hverandre og sette den sammen igjen. Du trenger
unbrakonøkkel
Stikknøkkel
Hex skiftenøkkel
Socket med forlengelse
Breaker bar
Motorsykkel jack
Clutch våren kompressor
Gummiklubbe
6-tommers lengde på 2x4 (valgfritt)
Indre primær dekning lager og tetting installatør /fjerne verktøyet (valgfritt)
Drensvannsoppsamler
Replacement primære væske tappepluggen (valgfritt)
Butikk filler
tenger
3-fots lengde på stålrør (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Raise motorsykkelen helt av bakken med en motorsykkel jack og sørge for at motorsykkelen er stabil .
2

Finn den primære væske bunnpluggen i nedre bunnen av det ytre primære dekselet. Sett en renne pannen under pluggen, fjern pluggen med en umbraconøkkel og tøm den primære væske.
3

Fjern girspaken og venstre fot resten med en stikkontakt eller fastnøkkel. Fjern alle fem ytre primære skruene med en sekskantnøkkel.
4

Bruk en clutch våren kompressor for å komprimere clutch fjærer. Fjern mutrene på clutch studs med en skiftenøkkel. Ta av clutch trykkplaten, fjærer og slippe plate. Inspisere friksjonsplatene for mørke striper, som vanligvis indikerer vridd clutchplatene. Fjern friksjonsplatene og clutch plater.
5

Finn kjedestrammeren og fjern strammer bolten med en skiftenøkkel. Fjern kjedestrammeren for hånd. Finn smører røret. Noen Harleys har ikke smører røret. Hvis din gjør det, fjerne det.
6

Bruk en socket forlengelse og socket å spenne motoren og clutch tannhjul.
7

Fjern kompensator mutteren med en breaker bar og socket. Det kan være nyttig å utvide innflytelse av breaker bar med en 3-fots lengde på stålrør. Fjern startsolenoiden og motoren. I noen Harleys, må du kanskje fjerne eksosrør også.
8

Finn og fjern koplingsnavet mutteren med en fastnøkkel. Fjern den primære kjeden, kompensator, front sprocket og clutch-hub. Fjern eventuelle olje-linjer fra den bakre primære og fjerne eventuelle gjenværende olje linjer med en tang og butikk filler. Olje-linjer vil bli dekket i motorolje.
9

Bruk en fastnøkkel til å fjerne jording linje knyttet til en av de to festeboltene nærheten girkassen. Bruk en skiftenøkkel til å fjerne de seks indre primære festeboltene på begge sider av den indre primære.
10

Fjern den indre primære. Noen ganger den primære kan fjernes etter banke forsiktig med en gummihammer. Det er akseptert butikk praksis å bruke en 2-by-4 og en hammer for å fjerne den indre primære dekselet hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110437.html

Previous:
Next:

motorsykler