Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en Honda CB360T er Ventiler

Kontroll og justering din Honda CB360T er ventiler er en kritisk, men ofte glemt skritt i å opprettholde motorsykkelen. Honda anbefaler at en ventil inspeksjon, fulgt av justering, utføres hver 3000 miles for å sikre at motorens inntak og exhaust-ventiler er åpne og lukke ordentlig. Hvis avstanden mellom ventilene og deres ventilløftere er ikke innenfor et bestemt område, vil CB360 ytelse begynner å lide. Hvis avstanden er for langt ute av justering, kan betydelige skader skje innenfor motoren. Du trenger
Wood
Shop filler
Phillips skrutrekker
10mm, 14mm og 17mm boks fastnøkkel
0.002-tommers og 0.003-tommers følerblader
Flat skrutrekker

Vis mer Instruksjoner
en

Park din CB360T på midten stå og la den avkjøles i minst 12 timer. Lås
2

setet og løft setet opp . Trekk gummimansjetten av tang i bunnen av gasstanken. Løft bunnen av tanken litt opp og støtt den på plass med en trebit for å gi bedre tilgang til motorens topplokk.
3

Plasser en butikk fille over venstre eksosrør og nedre ramme-skinnen. Skru alle tre bolter fra runden generator deksel på venstre side av motoren med en stjerneskrutrekker. Plasser en 14mm fastnøkkel over bolten i midten av generatoren svinghjulet.
4

Skru tappet dekker fra forsiden og baksiden av motorens topplokk med en 17mm fastnøkkel.

5

Vri generator svinghjul mot klokken med 14mm fastnøkkel og observere bevegelsen av din CB360T venstre inntak tappet, plassert over venstre forgasser. Roter svinghjulet inntil tappet senker og hever helt nytt. Fortsett å rotere svinghjulet til LT mark trykt på svinghjulet ansikt er på linje med timing hakk skåret i toppen av generatoren statoren.
6

Mål avstanden mellom tuppen av venstre inntak tappet justeringsskrue og inntaket ventilen stammen med en 0.002-tommers trådmåler. Ideelt sett bør følerblad gli mellom reguleringsskruen og ventilspindelen med en liten mengde av drag eller motstand. Hvis det ikke er motstand eller om måleren ikke kan settes inn i det hele tatt, er inntaket ventilen ut av spesifikasjonen.
7

Juster inntak ventil klarering med en 10mm fastnøkkel og en flat skrutrekker. Plasser flat skrutrekker inn i sporet på inntaket tappet sin justeringsskruen hodet og løsne skruen er lås mutter med 10mm fastnøkkel. Skyv 0.002-tommers platelære mellom tappet skrue og ventilen stammen. Løsne justeringsskruen med skrutrekker for å øke clearance, eller stramme skruen for å redusere clearance. Hold justeringsskruen på plass med flat skrutrekker og skru til skruen er lås mutter med 10mm skiftenøkkel en gang føles motstand når du setter inn eller tar ut bladsøker.
8

Kontroller og juster venstre eksos ventilens klaring, som ligger over den venstre eksosrøret på forsiden av motoren, ved hjelp av metoden beskrevet i de foregående trinn. Bruk en 0.003-tommers trådmåler for å måle eksos ventil klarering.
9

Roter generator svinghjul mot en full 180 grader og justere svinghjulet T mark med timingen hakk skåret i statoren. Kontroller og juster riktig innsug og eksos ventiler 'clearance etter metoden som er beskrevet tidligere.
10

Skru tappet dekker på plass på toppen av motorens topplokk med 17mm fastnøkkel. Monter generator dekselet på venstre side av motoren, og skru festeboltene på plass med Phillips skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110965.html

Previous:
Next:

motorsykler