Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan løfte en ST4S Tank

The Ducati ST4S drivstofftanken, som andre Ducati motorsykler, er koblet til setet og hale av motorsykkelen for å gjøre det mer lett. Dessverre betyr dette også at løfte tanken ut av motoren kan presentere et problem hvis du ikke vet hvor du skal lete for å finne de beslag som må fjernes for å fjerne tanken. Ta vare når du fjerner tanken på Ducati ST4S motorsykkel, ved å slippe det kan føre til alvorlig skade. Du trenger
Stikknøkkel
Block av tre
Metric box-end fastnøkkel
Rag
Tenger
Vis flere instruksjoner
1

Støtte Ducati ST4S på sitt senter stå på et plant underlag der du kan jobbe komfortabelt.
2

Look under setet mellom tailpiece av motorsykkelen og baksiden av setet. Finn boltene som forbinder sete-tail-tank enhet til rammen av motorsykkelen. Fjern disse boltene med fastnøkkel.
3

Løft opp på halen av Ducati for å heve den ut og legger en trekloss mellom bunnen av drivstofftanken og rammen av motorsykkelen. På forsiden av setet fra undersiden, vil du se bolten som forbinder ST4S 'tank til setet.
4

Fjern bolten som forbinder sete og tanken sammen, bruker det metriske box- ende skiftenøkkel. Hold på setet og gjøre dette sakte for å hindre at setet falt av motorsykkelen som du fjerne bolten.
5

Lay setet for motorsykkelen til side. Ducati tank er nå løst fra sin montering posisjon. For å fjerne tanken helt, legg en fille på toppen av motoren for å inneholde drivstofflekkasje. Tvinn de to plast holdere som fester gummislanger til bunnen av tanken, ved hjelp av fingrene. En liten mengde drivstoff vil dryppe ut av slangene på fille.
6

Koble breather slanger fra fronten av tanken på styret ved å komprimere komprimering klipp, ved hjelp av tang. Løsne den elektriske tilkoblingen i bunnen av drivstofftanken fra sokkelen. Trekk tilbake og opp på tanken å fjerne det fra motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111373.html

Previous:
Next:

motorsykler