Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster clutch hendel

Med regelmessig bruk, vil en motorsykkelens clutch kabel gradvis løsne fra clutch hendel grep. Dette øker det som kalles "free play", som er det beløp som spaken kan være deprimert før det begynner å bruke clutch. Hvis spaken fri lek ikke er sjekket jevnlig og vedlikeholdt, kan kabelen bli for slakk og føre til mer alvorlige problemer i clutch montering selv. Justeringer som er gjort på spaken kan være ferdig i løpet av få minutter. Du trenger:
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

trekke tilbake gummi dekselet fra clutch hendel, og løsne større låsemutter ved å skru den med fingrene .
2

Skru mindre "mutteren" utover for å redusere gratis spill og trekk i spaken, eller innover for motsatt effekt. Bruke en tang hvis justerer dette med fingrene er for vanskelig.
3

Hold trykke inn clutchen spaken for å holde styr på hvor mye justering blir gjort. Bortsett fra å justere den frie lek, vil det også gjøre spaken føles strammere, og så være forsiktig med å redusere gratis spill for mye, eller du vil sitte igjen med en meget stram clutch.
4

Stram låsemutteren når den korrekte clutchen handling oppnås ved å skru den inn i håndtaket. Dette kan gjøres for hånd, men det kan være lurt å avslutte med en tang.
5

Sett gummi dekselet på spaken, og sjekk for å se om du kan skifte gir ved å holde inn clutchen spaken deprimert og flytte utstyret pedal opp og ned.
6

foreta ytterligere justeringer som er nødvendig før spaken handlingen er som ønsket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109016.html

Previous:
Next:

motorsykler