Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Bafler i en motorsykkel Eksos

Motorsyklister har en tendens til å nyte lyden av sine maskiner, svir i eksos dype, tordnende notat. Det samme kan ikke alltid sies om andre personer eller lokalt politi, som regel vise høyt motorsykler som offentlige forstyrrelser. Strenge eksos støykontroll forskrifter, som varierer fra stat til stat, begrense street-ridd motorsykler til et bestemt decibel rekkevidde. Mens nyere ettermarkedet eksosanlegg blir bygget for å møte disse begrensningene, vil eldre eksosrør må ha en baffel installert for å redusere eksos til en kjedelig brøl. Installasjonen er ganske enkel og kan bli reversert i løpet av minutter. Du trenger
Stikknøkkel
2-tommers bred stripe av papir
Permanent markør
Sentreringskjørner verktøyet
1/4-tommers borekronen selg Electric drill
1 /4-tommers med 1/4-tommers bolt
Glassfiber eksos pakking klut
1/4-tommers låseskive
1/4-tommers nylon låsemutter
To 3/8-inch kombinasjonsnøkler
Vindusvask spray
Shop håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Se på endene av motorsykkelen sin eksosrøret for baffel montering hullet - hullet er ca 1/4 tomme i diameter, og er boret inn i siden av røret, som vender mot bakhjulet, som ligger omtrent en tomme fra enden av røret. Du må bore et hull i røret, hvis det ikke allerede har en baffel montering hullet.
2

Wrap en to-tommers bred stripe av papir rundt slutten av hvelvet med en eksisterende montering hullet. Markere plasseringen av ledeplaten er monteringshullet på papirstrimmelen, ved hjelp av en permanent markør. Fjern eksosrøret eller eksospotte fra motorsykkelen, med en pipenøkkel. Pakk papiret stripe rundt eksosrøret uttaket, så gjør innrykk langs siden av røret, ved hjelp av en sentreringskjørner verktøyet. Bore en 1/4-tommers hull gjennom innrykk og inn i eksosrøret, ved hjelp av en elektrisk drill. Dette trinnet gjelder bare å eksos rør uten en eksisterende baffel mount hullet.
3

Pakk den perforerte sentrum kjernen i baffel elegant i et ark med glassfiber eksos pakking klut. Hopp over dette trinnet hvis du installerer en kortere baffel med et enkelt blusset slutt.
4

Skyv baffel inn i eksosrøret utløp, vendt mot baffel er montering hullet ut. Juster monteringshullene boret inn i baffel og eksosrøret.
5

Skyv en 1/4-tommers av 1/4-tommers bolt gjennom festehullene fra innsiden av eksosrøret utløp, slik at bolt tråder å stikke utover fra eksosrøret. Ta frem en 1/4-tommers låseskive over bolt tråder, deretter skru en 1/4-tommers nylon låsemutter på bolten. Stram bolten og nylon låsemutter bruke et par 3/8-inch kombinasjonsnøkler.
6

Sett eksosrøret på motorsykkel, hvis fjernet tidligere, ved hjelp av en pipenøkkel. Spray eksosrøret med et vindu rengjøring spray, tørk av med en klut for å fjerne eventuelle fingeravtrykk fra eksosrøret er forkrommet overflate.
7

Start motorsykkel og la den hvile i stedet for tre minutter Hvis du har installert en glassfiber-innpakket baffel. Dette vil sesongen glassfiber pakking klut og brenne av noen løse fibre. Stoppe motorsykkelen gang gnister ikke lenger slippes ut fra eksosrøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111229.html

Previous:
Next:

motorsykler