Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik konverterer Blinklys til baklykter på en motorsykkel

Konvertering av motorsykkelens Blinklys til baklyktene er en modifikasjon som ikke bør utføres på et kjøretøy ment å bli kjørt på veien. Grunnen til dette er enkel. De fleste bilister har en hard nok tid ser ut for motorsykler uten å ha baklys og blinklys blandet opp. Hvis du bygger en tilpasset fremvisning motorsykkel, men det bare kan være en enkel modifikasjon som dette som får deg de punktene du trenger for å vinne. Du trenger
Philips skrutrekker
Wire cutters, Elektrisk skjøter
Røde linser for å erstatte dine rav-fargede linser
Vis flere instruksjoner
1

Demonter baklys av motorsykkelen ved å skru av linsen med en Philips skrutrekker, deretter fjerne halen lyspære. Når dette er fullført, gjør det samme med begge blinklys.
2

skru fra hverandre baklys bolig fra motorsykkelens fender og trekke sin kabling gjennom tilgangen hull i motorsykkelens fender der ledningene er rutet .
3

unbolt begge Blinklysene hus fra motorsykkel og trekke sine ledninger opp ut av veien.
4

Fest ledningene kontakten som opprinnelig løp til bremselyset til en av blinklys. Disse er vanligvis pin-stil kontakter, så de bør festes rett på plass. Kutt ledningen som kobler den andre blinklys til de viktigste sele og spleise den inn i bremselys ledningen du har installert på den første turn signal.
5

Monter blinklys /bremselys tilbake på motorsykkel i sine opprinnelige posisjoner, og sett pærer i de elektriske kontaktene. Skru den røde erstatning linser inn i lyset husene for å fullføre konverteringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111228.html

Previous:
Next:

motorsykler