Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er en Snell vurderte hjelm?

The Snell Memorial Foundation ble etablert i 1957 som et minnesmerke til William " Pete " Snell . Hovedformålet er å forbedre sikkerhetsstandarder og effektiviteten av et bredt utvalg av hjelmer . En Snell -rated hjelm er en som har møtt eller overgått standarder fastsatt av Snell Memorial Foundation , synlig ved en Snell klistremerke. Funksjoner

Snell Memorial Foundation forblir uavhengig av hjelm produsenter og myndigheter. Snell standarder gir den høyeste tilgjengelige beskyttelse , går langt utover de av slike organisasjoner som det amerikanske Department of Transportation ( DOT ) og American National Standards Institute ( ANSI ) .
Typer testing
< br > p Det er sju hovedtyper av tester som er kjørt på et testanlegg i Nord- California. Noen eksempler på tester inkluderer virkningen , stilling stabilitet , shell penetrasjon og flamme motstand
Standards
p Det er tre typer standarder: . SA, M og K. De er designet for konkurransedyktige Bilsport , motorsykler og gokart henholdsvis . Testprosessen er forskjellig for hver standard .
Potential
p Det er flere typer aktiviteter der Snell -karakter hjelmer kan brukes. Disse inkluderer sykling, racing, rytter /ridning og motorsykkel riding .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107914.html

Previous:
Next:

motorsykler