Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bruke en Stop & Go Tire Plug

Stop & Go dekk plugger er utviklet for bruk i off-road kjøretøyer, motorsykler, scootere og andre kjøretøy med slangeløse dekk. Mens Stop & Go sier at dets soppformede dekk plugger kan brukes til å lappe en stål-belte radial dekk i en krisesituasjon, hevder det også at det bør bare brukes som en nødsituasjon rask løsning for å få bilen til et sted der at dekket kan repareres på riktig måte. Stop & Go dekk plugger kommet en rekke forskjellige kits som er spesielt designet for å passe hver type bilens dekk, så det er viktig å sørge for at du kjøper riktig størrelse kit for din bil. Du trenger
Tenger
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Locate plass på dekk hvor det ble skadet og inspisere skaden ved hjelp av dekk sonde som er inkludert i settet. Bruk den medfølgende rasp verktøy for å rømme ut hullet i dekket. Brotsjing er en teknikk som utvider hullet og gjør det en standard størrelse for sopp plugg.
2

Klargjør sopp pluggen ved å slippe push rod spaken som er plassert på baksiden av plugging pistol. Plasser sopp pluggen inn i fat av plugging pistol, stammer ned. Bruk den medfølgende munnstykket til å presse sopp pluggen så langt ned i pistol som det går.
3

Skru munnstykke på tuppen av sonden verktøyet. Bruk sonden verktøy for å trykke munnstykket ned i punktering i dekket, og deretter skru ut munnstykket fra sonden verktøyet. Munnstykket bør overlates stikker ut av dekket.
4

Skru plugge pistolen inn i munnstykket uten å fjerne munnstykket fra dekk. Sveiv plugge pistol håndtaket til støtstangen går hele veien gjennom pistolen og tvinger pluggen inn i dekket. Det skulle ta fire eller fem skrur, ifølge Stop & Go. Når pluggen er i dekket, slipper push rod spaken og fjern plugge pistol og dyse fra dekket. Den sopp hodet av pluggen skal være i dekket, med stammen poking ut hullet.
5

Bruk tang til å strekke ut stammen og trekke ut kontakten stramt på innsiden av dekket. Stop & Go anbefaler å trekke i støpselet stammen ut omtrent to inches. Bruk kompressoren til reinflate dekket og deretter bruke bladet inkludert i plugging kit å trimme plug stammen så det er på nivå med dekk slitebanen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109819.html

Previous:
Next:

motorsykler