Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Sliders på 2005 Suzuki SV 650

Frame glidere tilby en billig form for beskyttelse for en motorsykkelens ramme og motor. Dette er spesielt gunstig for en Suzuki SV-650, som mange av SV-modellene kommer uten noen form for plast ytterkledning som kan absorbere kraften av en innvirkning. Installere enkle nylon "pucker" kan være forvirrende, men siden høyre og venstre pucken er ikke identiske. Vanligvis er lengre pucken montert på høyre side av motorsykkelen å beskytte koplingen. Bare noen få grunnleggende mekanikk 'verktøy er nødvendig, men regner med å bruke minst 30 minutter å fullføre dette prosjektet. Du trenger
14 mm socket
Stikknøkkel
Frame slider pucker
Replacement motor mount bolter
Medium styrke gjengelåsingslapp lim
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Skru høyre motor mount bolt, som ligger på langs rammen jernbane mellom fremre og bakre sylinder, med en 14 mm-kontakten.
2

Insert utskifting motor mount bolt inn i høyre ramme glideren pucken. Smør gjengene på den nye motor mount bolt med et middels sterkt gjengelåsingslapp lim.
3

Skru den rette rammen slider puck og utskifting motor mount bolten inn i motorsykkelens ramme, ved hjelp en 14 mm-kontakten. Trekk til bolten til 50 fot-pounds, med en momentnøkkel.
4

Skru av venstre motor mount bolt fra rammen, ved hjelp av en 14 mm-kontakten.
5

Sett inn det nye motor mount bolt inn i venstre ramme glideren pucken. Smør gjengene på den nye motor mount bolt med et middels sterkt gjengelåsingslapp lim.
6

Skru den rette rammen slider puck og utskifting motor mount bolten inn i motorsykkelens ramme, med en 14 mm socket. Trekk til bolten til 50 fot-pounds, med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107985.html

Previous:
Next:

motorsykler