Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda XR 100 Specs

The Honda XR 100 var en off -road skitt sykkel som ble utgitt i 2003 , og deretter erstattet av CR250 i 2004 . Siden bare brukt modeller er tilgjengelig i 2010 , de er tilgjengelig for mindre enn utsalgspris - brukte modeller er tilgjengelig på nettet for mellom $ 1000 og $ 2000 , som er en pris som er lavere enn detaljhandel , men ikke så lav at den garanterer sykkelen må konstant , dyre reparasjoner . Størrelse

Honda XR 100 veier 165 pounds når den er tom og losset . Justerbart sete er 2 meter, 6 inches av bakken når den er på sitt laveste innstilling . Lengden og bredden er 6 fot 2 tommer og to føtter, 8 tommer , henholdsvis . Drivstofftanken rommer 1,5 liter bensin .
Engine

Motoren har en sylinder , og det er en fire - takts motor . Dette betyr at forbrenningen er en fire -trinns prosess : inntak ( når gassen kommer inn i sylinderen ) , kompresjon ( når stempelet komprimerer den ) makt ( når pluggen lyser den) og eksos ( når avfallet blåser ut eksosrøret ) . Den ensylindrede betyr at det er bare én sylinder og stempel .

Sylinderen rommer 99 CCs av gass , noe som betyr at det er ikke en veldig kraftig stykke maskineri . Den boring og slag er begge rundt to inches . Dette betyr at stemplet er 2 inches i diameter med 2 inches lange . Dette betyr at stempelet beveger seg 2 inches hver gang motoren tenner .
Bremser

og bakbrems er både voksende trommelbremser , og de er styres separat av sjåføren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107984.html

Previous:
Next:

motorsykler