Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere skivebremser på en motorsykkel Scooter

Når den rådende metoden for bremsing, er tromme og sko bremser fra fjoråret gått for det meste. Selv om effektive nok for de fleste situasjoner, tromme-type bremser som kreves konstant justering for å gi maksimal bremsekraft. Skivebremser, som er avhengige av hydraulisk kraft for å presse bremseskiven eller rotor mellom et sett med pads, har blitt den ledende metoden. Gi enorm bremsekraft i en lav-vedlikehold pakken, kan skivebremser utføre uten konstant kjedelig justering, krever bare en og annen utskifting av bremseklossene og påfyll av væske som driver de hydrauliske bremser. Du trenger
Arbeidshansker
Øyevern
Allen hodet socket satt
Hex hodet socket satt
pipenøkkel
flat skrutrekker
Bremseklosser
Kombinasjonsnøkkel satt
1/4-tommers klar plast slange
Bremsevæske
Bucket eller container
rene filler eller håndklær
Vis mer Instruksjoner
Skifte bremseklosser

1.

Spray bremsekalipere med brems renere og umiddelbart tørke bort støvsugeren med en fille for å fjerne skitt og olje oppbygging.
2

Finn festeboltene som fester bremsekalippernes til den nedre gaffel benet eller brakett. Velg passende Allen eller hex head kontakten og bryte dreiemoment på bøylen par i festeboltene. Fjern boltene og skyv bremsekalippernes helt ut av rotoren.
3

Fjern boltene som fester bremseklossene til kalipperne. Trekk bremseklossene og montering klipp ut av bøylen.
4

Spray innsiden av bøylen med brems renere og tørk bort umiddelbart. Inspisere stemplene på innsiden av bøylen for tegn på skade eller korrosjon som kan føre til stempelet til å binde.
5

Monter nye bremseklosser og montasjestifter deretter installere dem i bøylen. Skyv boltene i bøylen og gjennom klipsene stram å sikre.
6

Trykk bremseklossene på plass stempelet. Hvis det er nødvendig, skyver en flat skrutrekker mellom putene å fungere som en brekkstang. Dette vil returnere stemplene til sin helt åpen stilling og vil gjenopprette bremsehendelen "føler".
7

Skyv bøylen over bremsen rotoren og på festebraketten eller lavere gaffel beinet. Installere kalipperens festeboltene og stram å sikre.
Spyling av Bremsevæske
8

Åpne brems master sylinder dekselet og topp av med ny bremsevæske. Det vil være en tydelig forskjell i utseende mellom frisk væske og gamle, skitne eller forurenset væske.
9

Finn lufteventil på bremsekalippernes. Fest en lengde på 1/4-tommers klart plastrør over ventilen. Plasser den motsatte ende av røret i en beholder eller bøtte for å samle brukt bremsevæske. På de fleste motorsykler, kan denne ventilen åpnes av en 10 mm fastnøkkel. Sett fastnøkkelen på ventilen.
10

Dra bremsespaken i et par ganger og deretter holde den i å opprettholde trykket i bremsesystemet linjen.
11

Åpne blø ventil med en skiftenøkkel en kvart til en halv omdreining. En liten mengde væske skal strømme inn i røret, på samme tid, vil bremsehendelen mister trykk og kollaps mot styret
12

Lukk ventilen slipp bremsehendelen.. Gjenta denne prosessen til bremsevæske i røret er klart, så sjekk master sylinder er væskenivå og etterfyll etter behov.
13

Fjern plastslange og umiddelbart tørke vekk bremsevæske som kan ha sølt. Trykk beslag på bremsen linjen lett, jobbe deg opp til master sylinderen, for å fjerne eventuelle luftbobler som kan ha blitt fanget i linjen.
14

Top av master sylinderen og erstatte dekke. Dra og slipp bremsehendelen før trykket har returnert til bremsen linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106695.html

Previous:
Next:

motorsykler