Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en Kawasaki 800 Vulcan Classic

Kawasaki endelig pensjonert Vulcan 800 Classic i 2005 etter produksjon det i nesten et tiår. Dette cruising motorsykkelen ble relativt godt mottatt, selv om det hadde noen stil og komfort ulemper i henhold til profesjonelle anmeldere på sykkel rangeringen nettstedet Motorcycle.com. Likevel gjorde anmeldere oppmerksom på at sykkelen lovet makt og en hyggelig tur. Å yte sitt beste, Vulcan 800 nødvendige vanlige reparasjoner. For å hjelpe brukere på denne oppgaven, inkludert Kawasaki flere feilsøkingstips i sin Vulcan 800 Classic bruksanvisningen. Du trenger
Bensin (blyfri)
Tennpluggnøkkel
Sandblaster
Wire-børste og høy flash-point løsemiddel
NGK CR7EA eller ND U22ESR-N tennplugger
Tennplugghullet verktøyet
30A sikring
SAE 10W-40 motorolje
1 ss. natron med en kopp vann løsning
Separat drevet 12-volts batterilader
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
motorproblemer
en

Sjekk nivået på drivstoff i bensintanken hvis motoren stanser, misfires eller ikke vil starte. Refill med blyfri bensin hvis tanken er tom.
2

undersøke tilstanden på drivstoff hvis gasstanken har tilstrekkelig nivå. Gummy eller vannaktig drivstoff kan være forurenset. Ta Vulcan 800 til en mekaniker å ha drivstofftanken drenert. Refill med fersk bensin.
3

Bruk choken og prøv å starte motoren hvis været er kaldt. Gå videre til neste trinn hvis motoren fortsatt ikke vil starte eller driver feil
4

Fjern tennpluggene fra Vulcan 800 to sylindere, plassert under Vulcan sete og foran konsollen:. Trekk forsiktig plugghetten fra hver, snu hver tennplugg mot klokken med en tennplugg fastnøkkel, og løft forsiktig fra hver sylinder.
5

Kontroller at elektrodene til hver tennplugg. Rengjør eventuell sot med en sandblåsing enhet eller high-flash-point løsemiddel og en wire-børste.
6

Sett pluggene med ny NGK CR7EA eller ND U22ESR-N tennplugger dersom elektrodene på den opprinnelige synes brent, hvit og sprø eller sprukne.
7

Still tennplugg gap mellom 0,028 og 0,032 inches. Denne måler avstanden inne i kroken på slutten av tennpluggen. For å utvide dette gapet, bruker en gnistgapet i verktøyet for å trekke kroken forsiktig ut til ønsket gap. For å redusere gapet, trykker du på tennpluggen sin krok mot et fast, jevnt underlag.
8

Start motoren. Hvis det fremdeles ikke vil virke skikkelig, ta Vulcan 800 inn for reparasjon.
Starter Motor
9

Kontroller motorens stopp bryteren på venstre styret dersom startmotoren vil ikke fungere, og motoren vil ikke snu. Hvis det er i "OFF" posisjon, slår den til "ON" for ordinær drift.
10

Kontroller clutchen spaken trekkes inn og at overføringen er satt i fri.

11

Sjekk ut hovedsikringen, som finnes under Vulcan 800 sete nær bakdekket. Hvis tilkoblingen i sentrum av sikringen ser brent eller ødelagt, erstatte den med en 30A sikring.
12

Sjekk batteriet, som ligger under Vulcan 800 førersetet. Skru av batteriets boltene med en skiftenøkkel, og ta ut batteriet braketten. Fjern batteriledere, først koble kabelen fra minuspolen og deretter positiv. Løft batteriet ut av etuiet.
13

Rengjør eventuelle korrosjon fra batteripolene ved hjelp av en wire-børste. Rengjør eventuelle rester ved hjelp av en løsning av 1 ss. av natron blandet med en kopp vann.
14

Lad batteriet til 12 volt før reinstallasjon ved hjelp av en separat drevet lader.
15

Sett batteriet på plass, kobler fører til den positive terminalen første og den fører til den negative kabel sekund. Sette et tynt lag med fett på toppen av batteriet terminalen for å hindre korrosjon, og installere braketten og sete.
16

Bruk elektrisk starter. Ta Vulcan 800 i for reparasjoner hvis motoren fortsatt svinger over sakte.
Overopphetes
17

Ikke tomgang eller operere med ekstremt lave hastigheter over lengre tid, da dette kan føre til at motoren overopphetes.
18

sjekke motoren olje nivåer ved å fjerne lokket og peilepinnen fra olje filler, som ligger på venstre side av Vulcan 800. Tørk av peilepinnen med en butikk fille, returnere det til olje filler og ta det en gang til. Motor olje nivå bør ligge mellom "H" og "L" på peilepinnen. Hvis ikke, fyll på med SAE 10W-40 motorolje.
19

Sjekk kjølevæske nivåer i reserve tank ved situating Vulcan 800 på et plant underlag og observere synlige nivået i tanken er gjennomsiktig slange. Nivå bør være mellom de to merkene på siden av slangen. Refill med en løsning av destillert vann og frostvæske hvis kjølevæske nivået er under laveste mark.
20

Start motoren og ta Vulcan 800 i for inspeksjon hvis det fortsetter å overopphetes.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110338.html

Previous:
Next:

motorsykler