Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Vanntett lær vesker

Når man kjører en motorsykkel, er du og alt annet på motorsykkel fullstendig eksponert for vær og vind. Store mengder vann kan ødelegge skinn, så hvis du har skinn saddlebags med deg på en tur når regn treff, må du være forberedt. Heldigvis, kan lær elementer som salveskene være vanntett ved hjelp av en rekke impregnering spray og voks som er tilgjengelig på de fleste butikker som har skinnvarer. Med en av disse produktene i hånden, kan du vanntett dine salveskene i noen få enkle trinn. Du trenger
Leather rengjøring pensel
rene kluter
Leather impregnering produkt
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør salveskene før påføring av vanntett agent til lær. Skinn er mest enkelt rengjøres med en stiv stritter skinn børste. Skrubb hele overflaten av salveskene med børsten, og tørk deretter hele overflaten av posene av med en ren klut.
2

Test vanntett agent på et lite område. Enhver type produkt som er brukt på skinn har en sjanse til å endre farge eller tekstur i skinn, så flekk kontroll er den beste måten å unngå potensielt ødelegger salveskene. Bruke en liten mengde av produktet til et lite felt av salveskene og la produktet tørt. Hvis det ikke synes å være noen negative effekter, fortsetter.
3

Påfør vanntett agent til salveskene. Hvis du bruker en spray-on impregnering agent, holde can flere inches bort fra poser og spray produktet direkte på overflaten av skinn, prøver å belegge skinn jevnt. Hvis du bruker en voks eller annen manuelt påført impregnering agent, dyppe en ren klut i produktet og gni produktet inn i overflaten av skinn. I begge tilfeller, sørg for å belegge hele overflaten av salveskene og tørk vekk overflødig produkt med en ren klut.
4

La vanntett agent tørke helt. Tørkeprosessen for vanntetting midler tar vanligvis i minst 24 timer. Når skinnet er helt tørr, slippe en liten mengde vann på overflaten av det lær. Hvis vannet perler opp og ruller av, har du lykkes impregnerte dine salveskene. Hvis vannet begynner å suge på, tørke bort vannet med en ren klut og gjenta trinn 3.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110339.html

Previous:
Next:

motorsykler