Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta Bafler ut av en Suzuki

Motorsykkel eksos baffles grense støyutslipp. Fjerne baffles fra en Suzuki er ikke vanskelig. I de fleste tilfeller tar jobben løpet av noen minutter fra start til slutt. Men ikke alle Suzuki motorsykler har avtagbare baffles. Nyere landeveissykler og skitt sykler har stilt eksosanlegg med integrerte støy undertrykkelse baffles. Dersom motorsykkelen har små bolter på sidene eller inne i enden av eksosrøret, så eksosen har avtagbart baffles. Du kan ta ledeplatene ut av en Suzuki hjelp av vanlige håndverktøy. Du trenger
Metric socket og skralle
unbrakonøkkel
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sin stativ eller senteret stå. La eksosrøret avkjøles helt.
2

Fjern de små boltene på eksosrøret cap med en beregning socket og skralle. Lagre boltene og trekk hetten av for hånd. Om nødvendig, vri lokket med begge hender for å frigjøre den fra røret, og legges til siden. Hopp over dette trinnet hvis eksosen ikke har eksosrør cap.
3

Finn turbulatorene boltene på sidene av eksosrøret eller inne i enden av røret. Fjern boltene med socket og skralle, eller en umbraconøkkel og lagre boltene.
4

Pakk ut baffel fra innsiden av eksosrøret med nebbtang. Hvis baffel har en skåre på den ytre enden, ta tak i baren med tang og vri som du trekker baffel ut. Ellers gripe den ytre kanten av ledeplaten med lagene og arbeide det ut av røret. Lagre baffel fordi sykkelen ikke kan være street legal uten.
5

Fest turbulatorene bolter i sidene av eksosrøret å eliminere eksos rømmer gjennom hullene. Det er ikke nødvendig å feste boltene inne i enden av røret. Sett på eksosrøret cap med de lagrede bolter. Stram boltene sikkert med socket og skralle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111204.html

Previous:
Next:

motorsykler