Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan forklare Motorsykkel Chain Størrelser

Alle motorsykkel kjeden størrelser er indikert med serien som de tilhører, enten 400, 500 eller 600. Hver serie har litt forskjellige spesifikasjoner som er direkte knyttet til tannhjulet som kjedet. Integrert i serien tallet er en annen underavdeling som betegner en annen viktig spesifikasjon av kjeden. Series 420, for eksempel, er den minste motorsykkelkjede tilgjengelig, og så videre opp til 630, den største. Kodet innen disse tallene er de nøyaktige spesifikasjonene en mekaniker trenger å vite for å finne den riktige kjeden erstatning. Du trenger
Loose MC-kjeden
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Slå kjeden på sin side og måle lengden mellom lenker. På utsiden av kjeden er en plate omtrent i form av et åttetall som holder to lenker sammen, og hver kobling er holdt av en nål inne. Mål fra pin til pin, dette gir banen av kjeden. Banen er relatert til hvor brede tennene er på tannhjulet.
2

Konverter banen til en komparativ brøk. For eksempel, hvis banen måler 1/2-tommers, tilsvarer dette 4/8-inch. De 4 svarer til 400-serien. En stigning på 5/8-inch tilsvarer den 500-serien, og en 3/4-inch tonehøyde konverterer til 6/8-inch, og derfor svarer til 600-serien. Hver sammenlignende brøkdel tilsvarer det første sifferet i den tresifrede serien.
3

Slå kjeden så valsen av hver kobling vender opp og måle bredden på en rull. Lettere kjedene har en berg bredde 1/4-tommers, den neste størrelse opp er 5/16-inch. Den største valsebredden er 3/8-inch. Dette dekker hver kjede størrelse med hensyn til roller bredde. Valsebredden forteller hvor dypt tennene er på tannhjulet.
4

Konverter valsen bredde i inches som de to siste sifrene i det tresifrede serien. For eksempel konverterer 1/4-tommers til 20, konverterer 5/16-inch til 25 og 3/8-inch konverterer til 30 år. Vi vet nå at en 420-kjeden har en pitch på 1/2-inch og en rull bredde på 1/4-tommers, og en 630-kjeden har en pitch på 3/4-inch og en rull bredde på 3/8-inch . Hver konvertering i serien systemet er standardisert for å passe den universelle tresifrede konvensjonen kjent av motorsykkel mekanikere over hele verden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108037.html

Previous:
Next:

motorsykler