Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Torque spesifikasjoner for en 2005 Yamaha Virago

The 2005 Yamaha 250 Virago er en drivstoffgjerrig cruiser motorsykkel med en relativt lett motor. Det genererer en ganske lav mengde dreiemoment , men gitt sykkelens lave vekt , har motoren fortsatt pick- up . Flere aspekter av motorens dreiemoment innvirkning , inkludert størrelsen på motoren og lengden av veivakselen. Dreiemoment Ytelse

Virago er motoren genererer 15,5 fot -pounds av dreiemoment. I fysikk er dreiemomentet kraften av et objekt multiplisert med avstanden over som at kraft virker . Hva som menes for Virago er at produktet av den nedadrettede kraft på en av sine stempler og lengden av veivakselen den beveger seg er 15,5 . Momentet av en Yamaha V -Star 1100 , for sammenligning, er 63 fot - pounds .
Motorspesifikasjon

Engine displacement , boring og slag størrelse alt påvirker dreiemoment. 2005 Yamaha 250 Virago har en 250 cc motor. Dens diameter måling , diameteren på en av sine sylindre , er 49 mm . Lengden på veivakselen flyttet av hvert stempel er 66 mm .
Hestekrefter

hestekrefter og dreiemoment er to beslektede, men ulike målinger. Selv om dreiemoment er den mengde kraft vedtatt på bilens drivakselen på ethvert gitt øyeblikk , er hestekrefter måling av dreiemoment per tidsenhet . Av denne grunn er dreiemomentet mer konstant langs rpm spekteret enn hestekrefter . Yamaha 250 Virago oppnår sitt maksimum på 21 hestekrefter ved ca 8000 rpm .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108749.html

Previous:
Next:

motorsykler