Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge Sjokk & Struts på en motorsykkel

I motsetning til biler, trenger motorsykler ikke bruke et sjokk /spankulere oppsett. Motorsykler er bygget på en av tre måter. Do Hardtail motorsykler ikke ha en suspensjon på bakhjulet, de har et sett av fjærer på setet. Andre motorsykler bruke enten ett enkelt støt /våren kombinasjon plassert mellom ramme og svingarm for å gi utseendet på en hardtail motorsykkel, eller to påhengsmotor støt /våren kombinasjon deler som er synlige. Gjenoppbygging disse, for det meste, er den samme uavhengig av hva slags sjokk du har. Sjokket i en motorsykkel er gass ladet og skal aldri åpnes. Hvis sjokk ikke fungerer, er det bedre å erstatte dem. Du trenger
Benk skrustikke
Motorsykkel våren kompressor
Motorsykkel jack
Rørtanger
hydraulikkvæske
Vis flere instruksjoner
Rear Shock /Springs Hoteller
en

Klem bunnen festehull av sjokk /vår enhet til en benk skrustikke. Hvis montering hullet er krom og du ikke ønsker å skade den, pakk monterhullet en gammel fille før de festes det ned.
2

Fjern fjæren dekselet fra motorsykkelen. På noen fjærer, dette dekker bare skrur. På andre motorsykler, er det integrert med våren og sjokk i ett stykke og må fjernes når de to delene er skilt.
3

Clamp motorsykkelen våren kompressor på spoler av våren . Fjæren kompressor er en relativt enkelt sett av verktøy som består av to kroker festet med en bolt. Du plasserer en krok over en spole på toppen av fjæren og en annen på bunnen. Deretter kobler du den andre våren kompressoren til motsatt side av våren.
4

Komprimer våren ved å stramme boltene på våren kompressor, snu hver kompressor en omdreining om gangen til du kan se låseringen på toppen av sjokket.
5

Lirk låseringen ut av sin kanal med en liten flat skrutrekker. Hold det fordi du trenger det for å gjenoppbygge vår /sjokk enhet.
6

dekomprimere våren ved å løsne våren kompressorer én omdreining om gangen på hver side til våren er løs. Når du er ferdig, løfter våren dekke av våren, og løft våren av sjokk.
7

Bygge sjokk /vår enhet ved å installere motorsykkelens arbeider støt eller fjæren på erstatning støt eller våren, deretter plassere fjæren på plass igjen. Når dette er gjort, fest våren kompressorer til våren, skru dem ned og deretter skli låseringen tilbake i sporet sitt.
Front Suspension
8

Jack opp motorsykkelen slik at dekkene er av bakken. Dette vil sikre at forstillingen er fullt pakket ut. Se rett under styret, på toppen av motorsykkelens gafler. Sekskantmutrene på toppen av gaflene er tilgangspunkter for fjærene på forsiden av motorsykkelen. Hele gaffel er en støtdemper, fylt med hydraulikkolje.
9

Løsne og fjern sekskantbolter på toppen av motorsykkelen gafler med en skiftenøkkel.
10

nå inn i gaffelen fra toppen og ta tak i først coil av våren inne, og trekk den ut, tørke den med en ren klut som du gjør for å hindre hydraulikkvæske fra å falle på motorsykkelen. Å gjenoppbygge sjokk, installere nye fjærer inni gaffelen, topp dem opp med hydraulisk væske, deretter installere gaffel caps med skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111259.html

Previous:
Next:

motorsykler