Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en Clutch Kabel på Honda CRF80F

En strukket eller ødelagt clutch kabelen er en vanlig foreteelse på en Honda CRF80F dirt bike og er lett fast med en ny kabel. Takket være den relative enkelhet av denne mindre skitt sykkel, kan ta ut og sette inn clutchen kabelen gjøres på få minutter uten bruk av verktøy. Pass på å ta forsiktig oppmerksom på hvordan den opprinnelige kabelen rutes gjennom motorsykkelens styre og ramme, som ny clutch kabelen må følge den samme banen for å hindre at den bindende. Du trenger
Replacement clutch kabel (Honda del # 22870-KN4-A60)
Vis flere instruksjoner
en

Klargjør clutch hendel og kabel-justering på venstre styret. Skru wirejusteringen bolt med klokken til den sitter mot clutch hendel abbor. Roter clutch justering bolt og låsemutter som nødvendig å justere hakkene skåret i wirejusteringen bolten og mutteren med hakket kutt i clutch hendel abbor.
2

Sett den nye clutch kabelen fat enden inn fangsten på bunnen av clutch hendel og trekk kabelen gjennom clutch hendel abbor og wirejusteringen bolt. Roter wirejusteringen bolt og låsemutter litt for å feste kabelen.
3

Route clutchen kabelen gjennom styring åk og rammen til høyre side av motoren.

4

Finn clutch hendel bak på høyre side veivhusdekselet, like over motorens oljepåfyllingslokket. Sett kabelens fat enden inn i clutch hendel er sporete fangst kategorien.
5

Vri clutch justering bolt på venstre styret mot klokken for å stramme clutchen kabelen. Trekk kabel til clutch hendel kan trekkes en åttendedel tomme vekk fra clutch abbor uten å engasjere clutchen. Skru justering bolt Lås mutteren med klokken til den sitter fast mot clutch hendel abbor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107253.html

Previous:
Next:

motorsykler