Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta fra hverandre forgasseren på en Honda CRF 100

The Keihin forgasser på Honda CRF 100 er langt fra komplekse når det gjelder design. Tar man hverandre for første gang er en god måte å lære om grunnleggende forgasser drift. Forgasserhuset inneholder dysene og gass stempelmontasjen. En choken og drivstoff-luft justering feste på sidene av kroppen. Den flottørskål på undersiden av kroppen inneholder den doble flottøren set. Forgasser skjematisk hjelpe deg å identifisere deler og komponenter. Finn en skjematisk online eller henvise til en som kommer med en gjenoppbygging kit når du tar fra hverandre forgasseren på en Honda CRF 100 motorsykkel. Du trenger:
Honda CRF 100 service manual
Keihin Type 1 forgasseren skjematisk
Utility pan
Bensin kan
Skrutrekkere
metriske stikkontakter og skralle
Justerbar tang

Vis flere instruksjoner
Take-Down og Floats
en

Følg prosedyrene i Honda CRF 100 service manual for å fjerne forgasseren fra motorsykkelen. Typiske prosedyrer inkluderer demontering av luftrøret, drivstoff linje og throttle linkage, og fjerne to mutterne som holder enheten til inntak manifold. Fjern forgasseren og plassere den på et arbeidsbord.
2

Løsne luftfilteret klemmen med en skrutrekker og fjern luftfilteret fra forgasseren.
3

Hold forgasseren over et verktøy pan. Fjern de tre maskinskruene som holder flottørskål til undersiden av forgasseren. Trekk bollen bort og ta den doble flottøren satt ut av bollen.
4

Hell gjenværende bensin fra flottørskål inn en bensinkanne. Trekk overflow røret fra bunnen av flottøren bolle og sett bollen til side.
Jets og Throttle Piston
5

Snu forgasseren opp ned. Lirke messing nåleventilen holderen ut av undersiden av kroppen med en liten skrutrekker og fjerne den svarte tupp flottør nåleventilen for hånd. Bruk små metriske stikkontakter og en skralle for å løsne og fjerne messing nål ventil sete, main jet og treg jet fra forgasseren kroppen.
6

Turn forgasseren oppreist. Skru av forgasseren cap ring med justerbare tang. Fjern kapselen og fjærskiven for hånd. Ta gassen returfjær ut for hånd. Grip slutten av jet nål stammen og trekke stammen rett opp for å fjerne gassen stempel fra forgasseren.
7

Hold gassen stempel med én hånd. Skru av returfjæren plate fra toppen av jet nål stammen for hånd. Skyves nålen stammen ut av bunnen av gassen stempelet for hånd. Sett disse delene til side.
8

Identifiser sølv choken på høyre side av forgasseren. Fjern den lille choken skrue. Ta vaskemaskin og choken av.
9

Snu forgasseren rundt. Identifiser messing brennstoff-luft justeringsskrue like over den nedre leppe av enheten. Løsne og fjern justeringsskruen og holderen våren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110961.html

Previous:
Next:

motorsykler