Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en Triumph T120 Race Engine

The Triumph T120 kommer med en aksje 650cc Bonneville motor som du bygger ut til 675cc for flat track racing eller road racing. Motoren build krever mekanisk din kompetanse sammen med tjenestene til et racing butikk å endre sylinderen og oppgradere ventilene. Du demontere aksjen motor på arbeidsbenken og oppgradere clutch, tenning timing og forgassere som en del av racing motor montering. Når motoren bygge er ferdig, kan du sette opp eksos, tannhjul, bremser og dekk for den type racing du har tenkt å gjøre. Du trenger
Triumph T120 workshop manual
normalspor motor verktøy
Triumph Daytona 675 rase kit
Ring kompressor verktøy
Momentnøkkel
Keihin racing forgasser kit

Vis mer Instruksjoner
Demontering og Machine Work
en

Tapp oljen. Følg prosedyrene i avsnitt B-en din workshop manual og fjerne motoren fra motorsykkelen. Plasser motoren på arbeidsbenken og fjerne både forgassere. Fjern og kast begge forgassere og innsug pakninger. Fjern og kast begge tennplugger.
2

Ta til høyre og venstre rocker bokser med ventilene intakt. Fjern tvilling topplokk og kast toppakning. Løft ventilløfterne ut av twin sylinder blokk.
3

Lirk tvilling sylinder blokk av veivhuset og kast veivhuset pakning. Fjern gripestiften klipp fra begge stempler. Trykk håndleddet pins ut og ta stemplene av hver stang. Kast stempler, håndledd pins og klipp.
4

Løsne og fjern clutch dekselet bolter til rett primære saken og ta av dekselet. Ta lager trykkplaten, fjærer, clutch plater og clutch kurven. Lagre clutch dekselet og bolter. Kast aksjen clutch komponenter.
5

Slå av motoren rundt. Ta ut og lagre timing dekselet og skruene i dekslet. Løsne og kast statoren, poeng og timing plate montering.
6

twin sylinder blokk, tvilling topplokk og begge rocker bokser til en racing butikk. Har sylindrene lei til det maksimale 2,84 inches hver. Har hodet betjent og polert. Har butikken tjenesten rocker bokser og installere racing ventiler og ventil fjærer. Spør i butikken for å gi oversize stempler, ringer, armbåndsur pins og håndledd pin klipp.
Race Engine Assembly
7

Fest de nye stemplene til stempelkjeppene bruker nye håndleddet pins og klipp. Sett de nye komprimering ringer og smøreringer på hvert stempel. Plasser den nye motorblokken pakningen fra racing kit på toppen av veivhuset.
8

Installer stemplene inn i motorblokken ermene ved hjelp av en ring kompressor verktøy. Trekk til motorblokken boltene til de angitte fot-lbs. gitt i workshop manual.
9

Plasser toppakning fra racing kit oppå tvilling motorblokk. Installer den nylig betjente tvilling topplokk og trekk hodet bolter i en krysser mønster. Installer de nye rocker boksen pakninger oppå tvilling hodet. Fest høyre og venstre rocker bokser og ventilpakker til hodet og trekk til boltene i en krysser mønster.
10

Turn § B-28 i workshop manual og følge prosedyrene for å installere racing tenning timing komponenter. Følg instruksjonene i racing kit og installere slipperclutch komponenter. Fest den lagrede timing cover og clutch dekselet ved hjelp av lagrede bolter.
11

Plasser de nye forgasser inntak pakninger på høyre og venstre innsugingsporter på topplokket. Fest de to Keihin racing forgassere til hodet og trekk til boltene med spesifisert moment. Installere nye tennplugger. Følg prosedyrene i avsnitt B-en din workshop manual og installere racing motor i motorsykkel. Fyll veivhuset med racing olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110960.html

Previous:
Next:

motorsykler