Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Majesty Specs

The Majesty er en moped produsert av japanske motorsykkel spesialist selskapet Yamaha. Ifølge Yamahas offisielle nettsted, Majesty "visker ut grensene mellom scooter og motorsykkel." Bilen ble introdusert til det amerikanske markedet i 2004 etter et vellykket år i Asia og Europa i 2003. I 2010 iterasjon av Majesty er i stand til å nå motorvei-hastigheter, seter to, og er utstyrt med ekstra lagringsplass. Sykkelen selges for $ 6590 i 2010. Motor

2010 Yamaha Majesty er utstyrt med en 395 kubikkcentimeter motor som på 8000 omdreininger per minutt. Omdreininger per minutt refererer bevegelsene til en motor veivaksel, og er et mål på hvor mye strøm motoren har. Jo hardere en motor jobber jo flere RMPS det bruker. De fleste kommersielle motorer er i stand til 500 til 8000 RMPS. Den Majestets motoren er flytende kjøling, for å forhindre overoppheting, og er en fire-takts motor. Ifølge online ressurs Deep Science, er en fire-takts motor mer drivstoffeffektiv enn en totaktsmotor.
Chassis

chassis av en moped er kroppen . Yamaha Majesty har en lett og stiv stål hjelperamme under det ytre skallet. Ifølge den offisielle Yamaha nettstedet ble Majesty fundamentene for økt ytelse og forbedret håndtering. Bakhjulsopphenget er en tvilling sjokk system. Ifølge Motorsykkel Suspension Bibelen, er tvilling sjokk en enkel suspensjon metode like gammel som motorsykler selv. Twin sjokk sysselsetter en suspensjon kveil på hver side av sykkelen for å absorbere veien sjokk. En teleskopisk gaffel holder forhjulet på Majestet. Teleskopiske gafler inneholder støtdempende elementer og er i stand til å komprimere ved påvirkning for å beskytte sykkel og passasjer.
Dimensjoner

2010 Yamaha Majesty er 87,8 inches, eller litt mer enn syv meter lang. Sykkelen er 30,7 inches bred og 54,3 inches høy, med en setehøyde på 30 inches. Yamaha Majesty akselavstand, eller avstand fra sentrum av forhjulet til bakakselen, er 61,6 inches, eller om lag fem meter. Bakkeklaringen, eller avstanden mellom bakken og nederste delen av motorsykkelen, er 4,7 inches. The Majesty vil få 50 miles per gallon, og har et drivstoff kapasitet på 3,7 liter. Sykkelen veier 467 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108243.html

Previous:
Next:

motorsykler