Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøre en Honda CBR600

Siden introduksjonen til motorsykkel verden som "Hurricane" i 1987, har Honda CBR 600 sport motorsykkel vært synonymt med høy ytelse. Enten det en original orkanen eller en moderne CBR 600RR, har CBR blitt rost for sitt brukervennlige kraftutfoldelse og kvikk chassis, noe som gjør det til et perfekt motorsykkel for både nye og erfarne ryttere. Tilbringe litt kvalitetstid i salen og praktisere i et trygt miljø betaler utbytte når du endelig våge seg ut på gaten, så ta hver praksis ride alvor. Bare husk at det å lære å ri en CBR tar tid og tålmodighet. Instruksjoner
Læring Controls
en

Plasser begge hendene på styret. Legg merke til kill switch på høyre håndtak sin switch pod, plassert rett over startknappen.
2

Trekk i clutch hendel på styret for å kople ut clutchen, slik at du kan skifte med spaken foran den venstre foten pinne. Slipp clutch hendel for å re-engasjere clutchen.
3

Trekk i front bremsehendelen på høyre håndtak for å engasjere forhjul bremser. Skyv fotarmen nær høyre fot pinne til å engasjere bakhjulet i bremsen.
4

Roll høyre håndtak hånd grep mot deg for å åpne gassen, øker motorens omdreininger per minutt (rpm). Rull håndtaket forover for å lukke på gassen.
5

Shift til et annet gir, ved hjelp av spaken foran den venstre foten pinne, mens du trekker i clutch hendel. Trykk på girspaken ned for å skifte ut av nøytral og inn første gir. Trykk på girspaken opp å skifte til et høyere gir, opp til sjette gir. Neutral er funnet mellom første og andre gir.
Riding the CBR
6

Slå tenningen på, ved hjelp av tenningsnøkkelen. Vend kill switch i "Run"-stilling med høyre tommel. Trykk på startknappen.
7

Hev stativ med venstre fot. Trekk i clutch hendel. Skifte til første gir, med venstre fot til å presse girspaken ned.
8

Slipp clutch hendel til CBR begynner å rulle fremover. Åpne gassen sakte, med høyre hånd til å rulle høyre hånd grep mot deg. Slipp clutch hendel helt som den motorsykkelen begynner å plukke opp fart. Åpne gassen til du kommer til en behagelig hastighet.
9

Sakte ned, med det fremre eller bakre brems. Bruk både foran og bak bremser for normal stopping eller for å gi ekstra bremsing i en nødssituasjon. Slipp bremsen før en akselererende igjen.
10

Turn i hastigheter under 10 miles per time, snu CBR er styret i retning av svingen. Når du svinger i hastigheter over 10 miles per time, bruker en teknikk som kalles mot styring å trykke side av styret i retning av svingen. For eksempel: ta til venstre ved å trykke på venstre styret fremover. Trykk på motsatt styret å rette ut CBR etter endt tur.
11

Pull i clutch hendel og lukke gass. Skyv girspaken oppover, med venstre fot til å skifte til andre gir. Slipp clutch hendel. Åpne gassen til å akselerere. Gjenta etter behov inntil du har flyttet inn i sjette gir.
12

Trekk i clutch hendel og lukke gass. Skyv girspaken ned, med venstre fot, til ned skifte til et lavere gir. Blip på gassen, ved hjelp av et hysterisk tempo med høyre hånd, for å øke motorens turtall. Slipp clutch hendel. Åpne gassen. Gjenta om nødvendig for å ned skifte tilbake til første gir.
13

Down skifte til første gir og trekke i clutch hendel. Påfør begge bremsene for å komme til en fullstendig stopp. Trykk på girspaken oppover, med venstre fot, for å skifte til nøytral. Senk stativ med venstre fot. Angi kill switch til Av-posisjon og fjern nøkkelen fra tenningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107573.html

Previous:
Next:

motorsykler