Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire en Harley Spotlight

Legge ekstralys til Harley Davidson motorsykkel kan virkelig hjelpe lyse opp natten. Mørkekjøring kan være farlig, og lager lys gir bare begrenset belysning. Legge til en spotlight til fronten av sykkelen, kablet å slå på med din lager fjernlys, kan gjøre ridning litt tryggere. Med bruk av en vanlig dobbel-polet single-kast relé, kan du være trygg på at du ikke vil negativt påvirke sykkelens elektriske systemet. Du trenger:
12-volts testlampe
Wrench
Double-polet single-kast relé
Spotlight og montering maskinvare, Elektrisk tape
avbitertang
Zip bånd

Vis flere instruksjoner
en

Monter valgte søkelyset sikkert til en fast overflate på sykkel ramme.
2

Løft setet for å få tilgang til sykkel elektriske sele. Koble alligator klemme i den ene enden av en 12-volts test lampe til den negative terminalen på batteriet. Slå på tenningen, slå deretter fjernlys slå av og på mens du teste ledningene som stikker ut fra det elektriske ledningsnettet med tuppen av testlampe probe. Når lyset i testen tennes på og av med den høye bjelker, har du funnet den strømledningen for high-beam lys. Slå av tenningen, og koble fra minuspolen.
3

Identifiser de to par ledninger som stikker ut fra dobbel-polet single-kast stafett. Et par ledninger vil være større i sporvidde enn den andre, og hvert ledningspar skal merkes for positiv og negativ. Koble den tynnere negative ledningen til sykkelens ramme. Sjekk for å sikre at spissen på den eksponerte ledning er boltet direkte til en bare metallet; løsne bolten lett med en skrunøkkel, og sandwich tuppen av tråden mellom den og rammen
4

spleis. spissen av den tynne positive ledningen sammen med høy-strålens effekt ledning. Strip en liten mengde plast skjerming fra fjernlys ledning og vri den sammen med enden av den tynne positive ledning. Dekk kabelendene med elektrisk tape.
5

Koble en lengden på kabelen mellom rampelyset og stafetten. Route en ledning som er forbundet til den positive terminalen på lyset, samt en ledning som er forbundet til den negative terminalen på lyset langs motorsykkel rammen til ledningsnettet. Fest ledningen til rammen på sykkelen med zip bånd der det er mulig å holde den ut av veien.
6

Koble ledningen fra plusspolen på søkelyset til den store positive ledningen fra stafetten , og deretter koble den resterende ledningen fra stafetten direkte til plusspolen på batteriet. Koble ledningen fra minuspolen på søkelyset direkte til rammen. Dekker alle utsatte ledning med et lag av elektrisk tape for å unngå shorts.
7

Koble minuspolen på batteriet, skru på tenningen og slå high-beam lysbryter. Når strømmen flyter gjennom fjernlys ledningen til lyset, vil det utløse reléet å lukke kretsen mellom batteriet og rampelyset, slå den på uten å skade aksjen frontlys elektriske systemet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111441.html

Previous:
Next:

motorsykler