Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Typer Motorsykkel Knee Armor

Siden mye av effekten i en krasj er på leddene, betyr full motorsykkel rustning støtbeskyttelse på skuldre, albuer og knær. Rustning som beskytter knær mot slag kommer i mange forskjellige former. USA har ikke et rating system for motorsykkel rustning, så de fleste rustning selges i USA enten har ingen rangering eller har CE rating som indikerer at den har passert krav til beskyttelse i EU-kommisjonen. Kjerne-Comp Armor

Kjerne-komp rustning har en isopor kjerne som gir ekstremt høy slagfasthet. Lag av skumgummi legge pute, og et lag av slitesterk klut holder puten fra seg gjennom i løpet av et lysbilde. Den har vunnet ikke bare CE godkjenning, men også aksept av EU-racing samfunnet.
Dual Density Armor

Dual-tetthet rustning har to typer skum med ulik tetthet lagvis sammen. Forskjellen i tetthet bidrar til å beskytte mot både plutselige harde støt og langsommere, mindre intens påvirkning. Dual-tetthet rustning er billig, men ifølge den britiske Safety Institute, betyr det ikke spre innvirkning godt, og derfor gir mindre beskyttelse enn gjør innkapslet skum.
Hard GP Armor

Hard GP Armor bruker stiv plast skall følges skum eller dual-density skum. Selv om denne rustningen er mer beskyttende enn dual-density skum alene, fant den britiske Safety Institute at siden plast skjell ikke har noe å gi til dem, heller enn å spre en innvirkning, kan de forsterke virkningen på kroppen.


Memory-skum Armor

Memory-skum rustning føles fleksibel og følger kroppen, men motstår plutselige endringer i posisjon. Det reagerer å påvirke mye som skum i hjelmer. Den sprer ut effekten, og dermed minimere skader på et gitt område. Det har også den beste slagstyrke /tykkelse forholdet mellom ulike typer rustninger. Ulempen med minne-skum rustning ligger er at, en gang brukt til å spre en innvirkning, må skummet byttes.
Tri-Armor/Quad-Armor

Tri -Armor har tre lag med lukket celle skum: en svært tett ytre lag som sprer innvirkning, med to tykkere indre lag. Den kombinerer punktering og slitestyrke av kevlar med beskyttende effekt-motstand skum. Cycleport i Tyskland gjennomførte en fire-årig studie på motorsykkel krasjer å finne ut hva verneutstyr fungerte best og fastslått at en hardt, men fleksibelt skall ville fungere bedre enn noe på markedet. I 2007 testet aktiv beskyttelse system stoff, APS, overlegen alle andre produkter tilgjengelig. På 1/4 tommers tykke, ble et lag med APS festet til Tri-Armor den nye Quad-Armor, garantert av sine maker å tilby mer beskyttelse enn noen annen motorsykkel rustning på markedet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107461.html

Previous:
Next:

motorsykler