Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for en 1982 Honda XR250R

Honda Motor Company, en japansk bilprodusent som ble grunnlagt i 1948, utviklet 1982 XR250R. Sykkelen var rød med hvite sidedeksler, både motor og topplokk ble malt svart. Det var en del av en serie som begynte i 1981 og ble avsluttet i 2004. Makt

En firetaktsmotor er selve nerven i XR250R, noe som betyr at i hver veivakselen rotasjon inntak, kompresjon, strøm og eksos slag finner sted. Honda besitter en sylinder --- plassen i motoren der stempelet beveger seg --- utstyrt med fire ventiler. Disse ventilene opprettholde avgasser fra motoren. Sylinderens diameter --- kjent som utboringen - er 3 inches. Slaget --- avstanden stempelet reiser i sylinderen --- er 2,2 inches. Kompresjonsforholdet --- forholdet mellom topplokk volum i forhold til volumet av stempelet før og etter at et kompresjonsslag --- er 10.0:1. Motoren har et volum på 15,2 kubikk inches, som er volumet blåst av stempelet i en bevegelse fra øvre dødpunkt (TDC) til nedre dødpunkt (BDC). Dette har færre deler enn en overhead ventil design så den veier mindre. Alt dette kombineres for å generere 30 hestekrefter med en hastighet på 9000 omdreininger per minutt. Den produserer også dreiemoment --- en vridning kraft som roterer deler rundt en akse --- av 18,1 fot-pounds på 7500 RPM.
Interne funksjoner

kamaksel opererer over brennkammeret. En luft kjølesystem opprettholder motorens temperatur, slik at den ikke overopphetes og utfører til sitt maksimale potensial. En Keihn forgasseren leverer drivstoff til motoren. Sekstrinns girkasse overfører motorens kraft til hjulene. Et kick starter og kapasitiv utladning tenningen (CDI) --- som skaper en strøm til å fyre av tennplugger --- bringe Honda til liv.

Bremser og fjæring

Ledende aksel luft våren forstillingen soaks opp de grovere rides og gir 9,4 inches av reiser. Støtdempere med fireveis returdempingen låne en hånd fra baksiden, slik at for 10,2 inches av reiser. En skivebrems foran med to kalipere og en bakbremsen tromme bringe Honda stoppet opp.
Mål

Et dekk 3,1 inches bred med en 3,1 tommers skjerm med høy sidevegg omgir en 21-tommers diameter forhjulet. Baksiden dekket er tykkere på 4,3 inches bred med en 4,3 tommers sidevegg høyde, dette, men passer en mindre 18-tommers diameter hjul. Den tørre vekt av XR250R --- vekten av et kjøretøy med unntak av dens fluider, slik som olje og gass er --- 238.1 pounds. Inkludert sine væsker, kan imidlertid Honda lagre maksimalt 2,4 liter drivstoff i tanken sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109445.html

Previous:
Next:

motorsykler